Zeilen In Griekenland

Bel nu » 035 - 695 02 44

Zeilen in Griekenland

Zeilen in Griekenland is het vieren van vakantie in het land van de goden. Dit land wordt gezien als de bakermat van onze westerse beschaving en het zeilen biedt u de mogelijkheid om alle prachtige facetten van het land te leren kennen. Zeilen in Griekenland maakt het mogelijk om plekjes te bezoeken waar toeristen nooit komen. Ook het vinden van prachtige baaitjes met mooie stranden is geen probleem.

Zeilen in Griekenland zorgt voor onvergetelijke indrukken

OCC Yachting heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het mogelijk maken van zeilen in Griekenland. De mogelijkheid bestaat om een prachtig jacht te huren en zelf te gaan zeilen. Ons bedrijf organiseert echter ook flottielje zeilen, zodat u begeleid wordt tijdens uw reis door de Griekse wateren. Zeilen in dit land kan op veel verschillende manier, zodat er altijd een wijze is die u zal aanspreken.

Contact

Zeilen in Griekenland is een prachtige manier om vakantie te vieren, maar dient wel goed geregeld te worden. Voor de huur van een zeiljacht en de organisatie van uw vakantie, kunt u zich wenden tot OCC Yachting. Wij zorgen ervoor dat het zeilen voor u een geweldige ervaring zal worden. Om meer te weten te komen over onze diensten, kunt u een mail met uw vragen sturen naar info@occyachting.com. U kunt ons ook bellen door te kiezen voor het nummer 035 – 695 02 44. Onze Nederlands sprekende medewerker zal u dan te woord staan.


Interessant? Deel deze pagina

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de OCC Yachting nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste zeilreis aanbiedingen.

Contact OCC Yachting

OCC Yachting

Onderwal 6
1411 LV  NAARDEN

035 - 695 02 44