Update van de Bavaria 33, 36, 37 en Bavaria 46

Zeiltocht

Een aantal van onze Bavaria’s zijn momenteel in onze fabriek in Antalya (Turkije) om daar een re-fit te ondergaan. Op 1 oktober zijn de Bavaria 33,36, 37 en 46 vertrokken vanaf onze basis op Corfu onder leiding van Henk de Wildt.

Henk heeft eerder jaren als franchise-nemer / flottieljeleiding voor OCC Turkije gewerkt en is met zijn ervaring en (Turkse) talenknobbel de uitgewezen persoon om deze flottielje te begeleiden.

Op 2 november zijn alle schepen binnen gekomen en staan inmiddels allemaal in de hal. De schepen zijn allereerst ontdaan van de zeilgarderobe, alle inventaris en zijn inmiddels compleet gestript.

Houtwerk
Op dit moment is het team bezig met het kaal halen van al het houtwerk binnen zodat het weer opnieuw in de lak kan. Waar nodig zal het houtwerk wordt gerepareerd of vervangen. Het teak in kuip is overal verwijderd en zal ook worden vernieuwd.

De binnenkussens zijn nu allemaal op maat gesneden en liggen klaar, het wachten is op de bekleding. Alle panelen die met skai zijn bekleed zijn opnieuw bekleed en ook al het perplex van de ramen is vernieuwd.

RVS
Het RVS is bijna allemaal gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen waar nodig.

Toilet en zo
Slangen en pompen zijn vernieuwd, evenals het toilet.  Leuke feature is dat er een aparte douche komt, dus het gestuntel met de kraan boven wasbak (of het onmogelijk open krijgen van bepaalde kastdeurtjes red.) is verleden tijd.

Elektra
Alle hoofdleidingen van het elektra zijn vernieuwd en op dit moment worden er nieuwe panelen (12 en 220 volt) op maat voor ons gemaakt.

Hieronder wat foto’s voor de geïnteresseerden.

[fancygallery id=”5″ album=”14″]

Abonneren op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het weer op Lefkas