Bareboat charter

Gaan en staan waar je wilt

Als je in Griekenland zelfstandig gaat varen, dan noemen we dat bareboat charter. Je gaat dan niet mee met een van onze flottieljes, maar bepaalt zelf je route door het gebied. Je huurt een boot, geniet van je vakantie en levert de boot aan het eind van de vakantie weer bij ons af. Je verkent zelfstandig het gebied en kunt zelf bepalen hoe je vaartocht eruit ziet en waar en hoe lang je ergens aanlegt. Alle vrijheid dus om te gaan en staan waar je wilt.

Problemen onderweg

Voordat je zelfstandig gaat bareboat varen, geven we uiteraard een uitgebreide instructie over de boot. Tijdens de zeilvakantie kun je bij technische problemen altijd contact opnemen met de basis. Zij stellen dan alles in het werk om je zo snel en goed mogelijk te helpen. De snelheid van deze service is afhankelijk van de plek waar je bent en de ernst van de problemen.  Als Bareboater moet je over enige technische kennis beschikken om kleine mankementen te kunnen oplossen.

Goede begeleiding

Heb je liever volledige ondersteuning en begeleiding, dan is flottielje zeilen in Griekenland wellicht iets voor jou. Welke vorm van vakantie je ook kiest, OCC Yachting staat garant voor goed onderhouden schepen in Griekenland. Wij stellen alles in het werk om je de perfecte zeilvakantie te geven.

bavaria 36 holiday

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor