Flexibele boekingsmogelijkheden voor 2021

Durf weer vakantieplannen te maken!

Hoe fijn kan het zijn om komende periode vooruit te kijken naar de zomervakantie en na te denken over eventuele vakantieplannen. Voorpret is vaak net zo leuk als het daadwerkelijke gaan. Als je eenmaal weet waar je naartoe wilt, kan de voorpret beginnen! 

Boeken zonder risico 

We begrijpen heel goed dat het spannend is om een reis te boeken in tijden van Corona. Daarom hanteert OCC Yachting versoepelde boekingsvoorwaarden voor haar reizen in 2021.

Boeking
Is het reisadvies voor jouw vakantiebestemming code oranje of er wordt niet gevlogen vanwege COVID-19, dan kan je omboeken naar een andere periode in seizoen 2021, omboeken naar seizoen 2022 is uiteraard ook mogelijk. Bij een duurdere periode betaal je het verschil bij. Vluchten moeten aantoonbaar geannuleerd zijn en er is dan geen andere datum mogelijk om de vluchten om te boeken in de periode dat je wil gaan zeilen. Indien Griekenland eist dat er in quarantaine gegaan moet worden dan kan u de boot ook omboeken binnen 2021 of in 2022.

Voorwaarden boeking:

  • Slechts 15% aanbetaling bij boeking.
  • Vroegboekkorting 5% nu tot 1 maart 2021.*
  • Reserveringskosten €30.
  • Annuleren kan ook in 2021 tot 4 weken voor vertrek, hierna ben je het gehele bedrag verschuldigd, zie Algemene Voorwaarden Art. 4 Lid 3. Bij een annulering tot 4 weken voor vertrek ben je alleen de 15% aanbetaling kwijt.
  • Restbetaling uiterlijk 4 weken voor vertrek.

*De vroegboekkorting is niet geldig op vertrekdata: 17/07,  24/07,  31/07 en 07/08.

Inhuurboten

OCC Yachting biedt buiten haar eigen vloot een groot aantal jachten van betrouwbare partners aan, met deze maatschappijen werken we al meerdere jaren tot volle tevredenheid samen. Uit hun goed onderhouden vloot vragen wij een schip voor u aan. Met een inhuurboot die via OCC Yachting is geboekt kan je ook mee in de flottielje varen.  Voor inhuurboten gelden andere boekingsvoorwaarden dan voor onze eigen vloot. Dit verschilt per maatschappij. De annuleringsvoorwaarden verschillen ook per verhuurder, neem contact met ons op voor deze voorwaarden. Deze maatschappijen bieden in het geval van code oranje ook de mogelijkheid om om te boeken in 2021 of 2022.

Vluchten

Transavia,  Tui,  EasyJet en Corendon bieden ook flexibele boekingsvoorwaarden.

Goed om te weten

Varen over de Ionische wateren is genieten van vrijheid, frisse lucht en heerlijk weer. Mocht je twijfelen of een vaarvakantie voor komend seizoen een verstandige beslissing is, dan is het wellicht goed om te weten dat je de meeste tijd buiten doorbrengt op je eigen boot of op een van de vele terrassen van de restaurants waar je niet dicht op elkaar zit. ’s Nachts slaap je altijd met de luiken open, hierdoor is er altijd een goede ventilatie in de boot. Zon, buitenlucht en zee zorgen voor de broodnodige vitamine D en vitaliteit die de weerstand vooral ten goede komt. Bekijk onze website en geniet alvast van de voorpret. Onze prijzen hebben we niet verhoogd en zijn dus hetzelfde als in 2020.

Contact

Voor beschikbaarheid kan je contact met ons opnemen per:

email: info@occyachting.com of telefoon: 035 – 695 02 44

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor