Flexibele boekingsmogelijkheden voor 2021

Durf weer vakantieplannen te maken!

Hoe fijn kan het zijn om in de winter vooruit te kijken naar de zomer en na te denken over eventuele vakantieplannen. Voorpret is vaak net zo leuk als het daadwerkelijke gaan. Als je eenmaal weet waar je naartoe wilt, kan de voorpret beginnen! 

Versoepelde boekingsvoorwaarden

We begrijpen heel goed dat het spannend is om een reis te boeken in tijden van Corona. Daarom hanteert OCC Yachting versoepelde boekingsvoorwaarden voor haar reizen in 2021.

Langdurige optie

Om je tegemoet te komen in deze onzekere tijden bieden wij de mogelijkheid om een langdurige vrijblijvende optie te nemen op een boot. Dit verplicht je tot niets en je hebt langer de tijd om tot een beslissing te komen. Een optie betekent dat we de boot voor je vasthouden. De gereserveerde boot staat dan niet meer beschikbaar in het reserveringssysteem en kan niet door anderen online geboekt worden. Deze service bieden we aan tot 15 april 2021. Voor de meivakantie bieden we deze service aan tot 20 maart.

Voorwaarden langdurige optie:

 • Een langdurige optie is alleen mogelijk op een boot uit de eigen vloot van OCC Yachting.
 • Reserveringskosten per optie zijn €50, als de optie 2 weken of langer is. ( Bij boeking van deze optie vervallen de reserveringskosten van €30 van de boeking)
 • Als een andere klant dezelfde boot definitief wil boeken, dan heeft de optiehouder 24 uur de tijd om te beslissen.
 • Vroegboekkorting geldt alleen als de boekingsdatum voor 1 maart 2021 is en van toepassing is op de vertrekdatum.
 • Wil je de optie intrekken of van de optie een boeking maken, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk.

Boeking

Wil je graag de eerste keuze hebben?  Profiteren van een  vroegboekkorting is natuurlijk een voordeel, volop keuze hebben is een ander voordeel. Hoe later je je vakantie boekt, hoe meer schepen volgeboekt zijn. Dan kan het zomaar gebeuren dat jouw voorkeur van boot en vaargebied er niet meer tussen zit.

Voorwaarden boeking:

 • Slechts 15% aanbetaling bij boeking.
 • Vroegboekkorting 5% nu tot 1 maart 2021.*
 • Reserveringskosten €30.
 • Annuleren kan ook in 2021 tot 4 weken voor vertrek, hierna ben je het gehele bedrag verschuldigd, zie Algemene Voorwaarden Art. 4 Lid 3.
 • Restbetaling uiterlijk 4 weken voor vertrek.
 • Bij annulering i.v.m. code oranje of geen vluchten door Covid-19 kan je omboeken naar een andere datum. Bij een duurdere periode betaal je het verschil bij.

*De vroegboekkorting is niet geldig op vertrekdata: 17/07,  24/07,  31/07 en 07/08.

Inhuurboten

OCC Yachting biedt buiten haar eigen vloot een groot aantal jachten van betrouwbare partners in Griekenland aan. Voor inhuurboten gelden andere boekingsvoorwaarden dan voor onze eigen vloot. Dit verschilt per inhuurder. De annuleringsvoorwaarden verschillen ook per verhuurder, neem contact met ons op voor deze voorwaarden.

Vluchten

Transavia,  Tui,  EasyJet en Corendon bieden ook flexibele boekingsvoorwaarden.

Goed om te weten

Varen over de Ionische wateren is genieten van vrijheid, frisse lucht en heerlijk weer. Mocht je twijfelen of een vaarvakantie voor komend seizoen een verstandige beslissing is, dan is het wellicht goed om te weten dat je de meeste tijd buiten doorbrengt op je eigen boot of op een van de vele terrassen van de restaurants waar je niet dicht op elkaar zit. ’s Nachts slaap je altijd met de luiken open, hierdoor is er altijd een goede ventilatie in de boot. Zon, buitenlucht en zee zorgen voor de broodnodige vitamine D en vitaliteit die de weerstand vooral ten goede komt. Bekijk onze website en geniet alvast van de voorpret. Onze prijzen hebben we niet verhoogd en zijn dus hetzelfde als in 2020.

Contact

Voor beschikbaarheid kan je contact met ons opnemen per:

email: info@occyachting.com of telefoon: 035 – 695 02 44

OCC Magazine

Wil je alvast een beetje in de vakantiestemming komen? Neem een kijkje in ons online OCC Magazine bovenaan op deze pagina. Klik op de foto om het magazine te bekijken. Even inzoomen, maar dan kun je je lekker laten inspireren door alle mooie foto’s en verhalen. Liever thuis op de bank offline lezen?  Dat kan. Wij organiseren ieder jaar een aantal Open dagen, op deze dagen kan je dit gratis magazine meenemen.

Inspiratieblogs

Lees de verhalen over zeilvakanties in Griekenland verteld door gasten en crew. Lees hier mee over zeilvakantie avonturen bij de eilanden Corfu en Lefkas.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

 • Nederlandse onderneming
 • Eigen en gevarieerde vloot
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Nederlandssprekende begeleiding
 • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor