Home » Flottielje zeilen in Griekenland

Flottielje zeilen in Griekenland

Flottielje zeilen in Griekenland is wellicht de meest relaxte manier om een onbekend vaargebied te ontdekken. Als u met een flottieljetocht meegaat, krijgt u ‘s ochtends een uitgebreide briefing over het weer, de route, mooie ankerplekjes onderweg en komt u meer te weten over het haventje en het dorpje waar u ’s avonds afmeert.

Als u op de bestemming aankomt, volledig in uw eigen tempo, staat de flottieljeleiding op de kade klaar om u te helpen bij het afmeren. Zelfs in de drukke haventjes slagen zij er vaak in, met hun ervaring en de contacten met de lokale bevolking, u toch een plekje te bezorgen.

Loopt er onderweg iets fout, dan proberen de flottieljeleiders dat zo netjes mogelijk voor u op te lossen. Als het even kan onmiddellijk, ter plaatse.

Welke vorm van vakantie u ook kiest, OCC Yachting staat garant voor goed onderhouden schepen in Griekenland. Wij stellen alles in het werk om u de perfecte zeilvakantie te geven.

flottielje

Een heerlijke vrije zeilvakantie

flottielje zeilen

Heeft u onderweg een vraagje, of is het niet helemaal duidelijk of de bestemming nu die éne of die andere adembenemende baai is, dan staat u continu via de marifoon in contact met het moederschip dat dezelfde route vaart.

Flottielje zeilen in Griekenland is een heerlijke vrije zeilvakantie, mét ondersteuning van ervaren mensen die het zeilgebied en het schip waarop u vaart perfect kennen. U bepaalt elke dag zelf of u nu al dan niet naar de volgende haven of baai wilt varen. Liever een dagje blijven liggen? Wilt u naar die prachtige plek die onderweg te zien was? Geen probleem. Laat het de flotieljebegeleiding wel even weten.

In elke haven zijn natuurlijk ook de opvarenden van de andere schepen in de flottielje. U maakt kennis met mensen die net zo veel van zeilen houden als uzelf, en onder de Griekse zon smaakt het drankje na de zeiltocht nog beter.

Kinderen zijn er in de zomermaanden altijd in onze flottieljes in Griekenland. De dagafstanden worden zelfs bewust wat korter gehouden in deze maanden. In Griekenland is er voor de kinderen volop tijd om te zwemmen, vissen, snorkelen en te spelen met nieuwe vriendjes. De oudere kinderen kunnen lekker chillen op een strand.

Toch liever zelfstandig op pad? Dan gaat u bareboat zeilen. U krijgt uiteraard nog steeds een uitgebreide technische briefing over uw zeiljacht, daarna zoekt u zelfstandig uw weg door het zeilgebied. Meer kennis op het gebied van navigatie en techniek is in dit geval wel vereist.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
TripAdvisor
Boek iedere keer de beste reis.
TripAdvisor reizigerswaarderingen
5.0 van 5 sterren
Gebaseerd op 24 reizigersbeoordelingen
Recente reizigersbeoordeling:
  • 4 mrt 2016: “Grote grijns op het water!”
© 2016 TripAdvisor LLC
Boeken