Zeilen in Griekenland
Maak de mooiste zeiltochten in Corfu en Lefkas met onze prachtige zeil- en motorjachten

Meer

Zeilvakantie Griekenland

Een zeilvakantie naar Griekenland boek je bij OCC Yachting. We hebben 45 jaar ervaring in het mogelijk maken van een zeilvakantie in Griekenland vanuit Corfu en Lefkas. De vloot bestaat uit eigen zeilschepen en motorjachten. Naast de verhuur van schepen zijn we specialist in het organiseren van flottielje zeilen in Griekenland. In Turkije hebben we een eigen fabriek waar de Aloa 28 en onze motorboot de OCC Cruiser 40.2 gebouwd worden. Boek vandaag nog een zeilvakantie naar Griekenland bij ons.

Corfu en Lefkas

Zeilen Corfu en Lefkas

Vaar op zeilvakantie in Griekenland met je eigen zeiljacht. Ontdek de helderblauwe zee en het prachtige vaargebied met talrijke eilanden rond Corfu en Lefkas.

Meer weten

Flottielje zeilen

Flottielje zeilen in Griekenland

Flottielje zeilen in Griekenland is een prettige manier om een vaargebied te ontdekken. Alle vrijheid op het water onder begeleiding van een ervaren crew.

Meer weten

Zeilen met kinderen

Zeilen met kinderen

Op zeilvakantie in Griekenland met de kinderen is een prachtig avontuur. Heerlijk zwemmen, snorkelen en vissen in de Kalme Zee. OCC Yachting maakt het mogelijk.

Meer weten

Motorboot huren

OCC Cruiser 40.2

Wij verhuren een motorjacht vanaf onze basis bij Corfu. Ontdek de prachtige baaien en schilderachtige haventjes bij de Ionische eilanden per motorboot

Meer weten

Inspiratieblogs

OCC Cruiser 40.2

Benieuwd hoe onze gasten en de crew de zeilvakanties beleven? Lees hier de inspiratie blogs over zeilvakantie avonturen in Griekenland en meer.

Meer weten

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor