Zeilen bij Lefkas

Vakantieplannen maken

Wil je graag je vakantie doorbrengen op een zeil- of motorboot in Griekenland?  Informeer dan naar de beschikbaarheid en last minutes.  Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Last minute Lefkas

26/09:

Zeilen bij Corfu

Sivota uitzicht op baai

Last minute Corfu

26/09:

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per:
email: info@occyachting.com of telefoon: 035 – 695 02 44

Vluchten

Op de website Skyscanner.nl kan je kijken welke luchtvaartmaatschappijen vanaf  Rotterdam, Amsterdam en Düsseldorf International  en Düsseldorf  Weeze naar Corfu en en Preveza vliegen.

Goed om te weten

Mocht je twijfelen of een vaarvakantie dit seizoen een verstandige beslissing is, dan is het wellicht goed om te weten dat vanaf 25 mei jachten in Griekenland weer zonder beperkingen mogen varen, omdat zoals de Griekse minister van Toerisme heeft aangegeven: een vakantie op een boot de veiligste toeristische activiteit is. Je brengt ook de meeste tijd buiten  door op je eigen boot of op een van de vele terrassen van de restaurants waar je niet dicht op elkaar zit. ’s Nachts heb je altijd de luiken open waardoor er een goede ventilatie in de boot is. Zon, buitenlucht en zee zorgen voor de broodnodige vitamine D en vitaliteit die de weerstand vooral ten goede komt. Bovendien ben je niet afhankelijk van mogelijke coronamaatregelen omtrent vervoer en openbaar sanitair, alles is aanwezig op je ‘eigen’ boot. Wij maken de boten na elke zeilweek altijd al goed schoon, gedurende het hele vaarseizoen zullen wij hier extra aandacht aan besteden.

Wil je alvast een beetje in vakantiestemming komen?

OCC Magazine

Neem een kijkje in ons online OCC Magazine. Klik op de foto  bovenaan deze pagina om het magazine te bekijken. Even inzoomen, maar dan kun je je lekker laten inspireren door alle mooie foto’s en verhalen.

Inspiratieblogs

Lees de verhalen over zeilvakanties in Griekenland verteld door gasten en crew. Lees mee over zeilvakantie avonturen bij de eilanden Corfu en Lefkas.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor