Last Minute zeilen bij Lefkas en Corfu

Naar de Griekse zon, leuke baaitjes, gezellige taverna’s en het helderblauwe water van de Ionische Zee, dat is een goed idee. Ga varen op een zeilboot of motorboot vanaf Corfu of Lefkas/Preveza. Informeer naar de beschikbaarheid en last minutes.  Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Last minute Lefkas:

Last minute Corfu

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per:

email: info@occyachting.com of telefoon: 035 – 695 02 44

Vaargebied bij Lefkas en Corfu

Sivota uitzicht op baai

Zeilgebied Lefkas

Laat je omringen door een prachtig groen en beschut vaargebied tijdens een zeilvakantie in Lefkas. Kom direct in een andere wereld terecht wanneer je de haven van Preveza Marina verlaat. Zeil door de weidse zee, langs idyllische havens en bezoek de diverse eilanden in Griekenland. Het hele gebied van Lefkas staat bekend als het meest gevarieerde gebied van de Ionische zee. Heb je nog nooit in Griekenland gezeild? Dan is deelnemen aan een flottielje in Lefkas een ideale uitkomst.De dagafstanden zijn overzichtelijk, gemiddeld tussen de 10 en 20 mijl per dag, je bent dan ook nooit ver van de volgende haven en nooit ver van de extra service die de flottieljeleiding biedt. Je hebt alle tijd om rustig van baai tot baai te varen en je vaartocht te onderbreken voor een heerlijke zwempartij in het heldere water. Fanatieke zeilers kunnen ongehinderd uren achtereen zeilen. Het gebied groot genoeg. Bareboat varen kan natuurlijk ook.

Zeilgebied Corfu

Ontdek de prachtige baaien en havens van betoverend Corfu met witte stranden kristalheldere zee en gezellige restaurants. Corfu is het meest kosmopolitische eiland in de Ionische zee. Het vaargebied  van Corfu omvat het goed beschutte noordelijk deel van de Ionische Zee. De dagafstanden in het Corfugebied  zijn overzichtelijk, gemiddeld tussen de 10 en 20 mijl, je bent dan ook nooit ver van de volgende haven. De paradijselijke eilanden Paxos en Anti-Paxos ten zuiden van Corfu zijn echte pareltjes en misschien wel de mooiste eilanden van het Ionische gebied. De plaatsjes Parga en Sivota/Mourtos op het vaste land tegenover Corfu zijn zeker ook het bezoeken waard.

Vluchten

 • Transavia, Corendon en TuiFly vliegen vanaf Amsterdam naar Corfu en Preveza.
 • Condor vliegt vanaf Düsseldorf International naar Preveza en Corfu.
 • Transavia vliegt vanaf Rotterdam naar Corfu.
 • EasyJet vanaf Amsterdam naar Corfu.
 • TuiFly vanaf Brussel naar Corfu.
 • Ryanair vanaf Düsseldorf Weeze naar Corfu.
Wil je alvast een beetje in vakantiestemming komen?

Lees de verhalen over zeilvakanties in Griekenland verteld door gasten en crew. Lees mee over zeilvakantie avonturen bij de eilanden Corfu en Lefkas.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

 • Nederlandse onderneming
 • Eigen en gevarieerde vloot
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • Nederlandssprekende begeleiding
 • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor