Kom naar onze Open Dag zondag 17 november 2019

en droom over je volgende vakantie!

Open dag

Je bent van 11 tot 17 uur van harte welkom op de Koninklijke Jachthaven in Muiden.

Kom direct in de echte zeil-mood en proef alvast een beetje voor. Wij vertellen je alles over onze zeil- en motorbootvakanties in Corfu en Lefkas en praten je graag bij over de mooie plannen voor het komend vaarseizoen en de speciale zeilreizen die we gaan maken.

Wees welkom

Heb je plannen om te gaan zeilen in Griekenland en wil je graag meer weten? Heb je de beslissing al genomen of zelfs al geboekt en wil je je alvast verdiepen in het gebied? Jullie zijn allen van harte welkom. Ook zien we graag zeilers van voorgaande jaren terug en horen graag jullie mooie zeilverhalen.

What to do

Maak kennis met onze flottieljeleiding, schippers en reserveringsteam. Neem een kijkje in een Bavaria en kom meer te weten over de OCC zeilschool. We vertellen over de vaargebieden en de routes die we varen en luister onder het genot van een drankje en een Grieks hapje naar mooie zeilverhalen.

Centrale presentatie 11.30 en 14.00 uur

We vertellen graag aan de hand van  dia’s meer over onze jachten en de gezellige havens en baaien in de vaargebieden. We horen ook graag jullie ervaringen en beantwoorden met plezier jullie vragen. 

Go With The Flow Flottielje 15.30

Droom je ervan om meer weken te kunnen varen en de vaargebieden in Griekenland uitgebreider te verkennen? Wij organiseren een speciale vierweekse Go With-The-Flow-Flottielje voor echte avonturiers. Tijdens onze  Open Dag praten we je graag bij over de plannen en de mogelijke routes.

Droom je al van een zeilvakantie in Griekenland? Meld je hier aan of stuur een e-mail naar info@occyachting.com. Tot zondag 17 november!

Adres:
Koninklijke Nederlandse Zeil & Roeivereniging in Muiden | Westzeedijk 7 | 1398 BB Muiden

Abonneren op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het weer op Lefkas