Open dag

Open Dag zondag 6 februari gaat niet door.

Op zondag 6 februari 2022 staat er een Open Dag gepland. Helaas gaat deze dag niet door. In verband met de Corona regels omtrent een evenement, het hoge aantal besmettingen op dit moment en een kleinere ruimte, met een beperkte bezetting, dan waar we normaal gebruik van maken vinden we het verstandig om geen Open Dag te houden. Heel jammer, want we hadden jullie graag gezien en van alle informatie voorzien omtrent zeilen in Griekenland.

Wil je toch graag in het echt afspreken, dan kan je een afspraak maken met een van ons op kantoor. Bel of mail ons op 035-6950244 of info@occyachting.com

In November 2022 hopen we weer een Open dag te kunnen organiseren.

Open Dag

Heb je plannen om op zeilvakantie te gaan in Griekenland en wil je graag meer weten? Heb je de beslissing al genomen of zelfs al geboekt en wil je je meer informatie? Jullie zijn van harte welkom in het restaurant van de vereniging Koninklijke Nederlandse Zeil & Roeivereniging in Muiden. Ook zien we graag zeilers van voorgaande jaren terug en horen graag mooie ervaringen.

  • Bezoek de centrale presentatie.
  • Neem een kijkje op een Bavaria zeiljacht.
  • Kom meer te weten over de OCC Zeilschool en de Vaarbewijscursus.
  • Informatie over vaargebieden en routes.
  • Mooie verhalen met daarbij een drankje en een Grieks hapje.

Presentatie 11.30u en 14.00 uur.

Aan de hand van een presentatie vertellen we over hoe een vaarvakantie werkt, over onze jachten, de gezellige havens en baaien in de vaargebieden en alle mogelijkheden. We horen ook graag jullie ervaringen en beantwoorden met plezier jullie vragen. 

Droom je al van een zeilvakantie in Griekenland? Meld je hier aan of stuur een e-mail naar info@occyachting.com.

Goed om te weten

Varen over de Ionische wateren is genieten van vrijheid, frisse lucht, helblauwe zee en heerlijk weer. Mocht je nog steeds  twijfelen of een vaarvakantie een verstandige beslissing is, dan is het wellicht goed om te weten dat je de meeste tijd buiten doorbrengt op je eigen boot of op een van de vele terrassen van de restaurants waar je niet dicht op elkaar zit. ’s Nachts slaap je altijd met de luiken open, hierdoor is er altijd een goede ventilatie in de boot. Zon, buitenlucht en zee zorgen voor de broodnodige vitamine D en vitaliteit die de weerstand vooral ten goede komt. Bekijk onze website en geniet alvast van de voorpret.

Inspiratieblogs

Lees de verhalen over zeilvakanties in Griekenland verteld door gasten en crew. Lees hier mee over zeilvakantie avonturen bij de eilanden Corfu en Lefkas.

Adres Open Dag:
Koninklijke Nederlandse Zeil & Roeivereniging in Muiden | Westzeedijk 7 | 1398 BB Muiden

Abonneren op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het weer op Lefkas