4-weekse flottielje 2020Last Minutes Kom naar onze opendag en droom over je vaarvakantie in Griekenland

Kom naar onze Open Dag 17 november 2019

Kom naar onze Open Dag 17 november 2019 En droom over je volgende vakantie in de Ionische Zee!

Je bent van 11 tot 17 uur van harte welkom op de Koninklijke Jachthaven in Muiden.

Kom direct in de echte zeil-mood en proef alvast een beetje voor. Wij vertellen je alles over onze zeil- en motorbootvakanties in Corfu en Lefkas en praten je graag bij over de mooie plannen voor het komend vaarseizoen en de speciale zeilreizen die we gaan maken.

Wees welkom

Heb je plannen om te gaan zeilen in Griekenland en wil je graag meer weten? Heb de beslissing al genomen of zelfs al geboekt en wil je je alvast verdiepen in het gebied? Jullie zijn allen van harte welkom. Ook zien we graag zeilers van voorgaande jaren terug en horen graag jullie mooie zeilverhalen.

What to do

Maak kennis met onze flottieljeleiding, schippers en reserveringsteam. Kom meer te weten over de vaargebieden en de routes die we varen en luister onder het genot van een drankje en een Grieks hapje naar mooie zeilverhalen.

Centrale presentatie 11.30 en 14.00 uur

We vertellen graag aan de hand van appetijtelijke dia’s meer over onze jachten en de gezellige havens en baaien in de vaargebieden. We horen ook graag jullie ervaringen en beantwoorden met plezier jullie vragen. 

Info Go-With-The-Flow Flottielje 15.30 uur

Droom je er van om langer te kunnen varen in Griekenland en het gebied beter op een andere manier te verkennen? Van 23 mei tot 20 juni bieden wij een speciale vierweekse flottielje aan voor echte avonturiers. Wij vertellen graag over onze plannen en de mogelijke routes.

Zin in een voorproefje? Meld je hier aan of stuur een e-mail naar info@occyachting.com. Tot zondag 10 februari!

Adres:
Koninklijke Nederlandse Zeil & Roeivereniging in Muiden | Westzeedijk 7 | 1398 BB Muiden

Abonneren op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het weer op Lefkas

Boeken