Aangepast programma Open dag

Je bent van 11 tot 15 uur van harte welkom op de Koninklijke Jachthaven in Muiden.

In verband met de stormvoorspellingen op zondag 9 februari hebben we besloten de dag en het programma in te korten. De voorspelling is: Zondag wordt een ‘stormdag’ met harde wind in het binnenland, storm aan de kust en in de loop van de middag neemt de wind verder toe tot met harde windstoten. Wij willen onze gasten echter niet teleurstellen en vertellen je graag alles over onze zeil- en motorbootvakanties in Corfu en Lefkas. Een kop koffie en een heerlijk broodje Gyros staat voor jullie klaar en uiteraard ligt ook ons nieuwe OCC Magazine klaar om mee te nemen!  De centrale presentatie is nu rond 12.00 u. Informatie over de ‘Go with the Flow Flottielje’ rond 13.00 u.

Wees welkom

Heb je plannen om te gaan zeilen in Griekenland en wil je graag meer weten? Heb je de beslissing al genomen of zelfs al geboekt en wil je je alvast verdiepen in het gebied? Jullie zijn allen van harte welkom. Ook zien we graag zeilers van voorgaande jaren terug en horen graag jullie mooie zeilverhalen.

What to do

Maak kennis met onze flottieljeleiding, schippers en reserveringsteam. Kom meer te weten over de vaargebieden en de routes die we in Griekenland varen, de OCC Zeilschool met vaarbewijscursussen en de Opfriscurcus waarin je leert afmeren en manoeuvreren op de manier zoals dat in Griekenland gebruikelijk is. Luister onder het genot van een drankje en een Grieks hapje naar mooie zeilverhalen.

Centrale presentatie 12.00 u

We vertellen graag aan de hand van appetijtelijke dia’s meer over onze jachten en de gezellige havens en baaien in de vaargebieden. We horen ook graag jullie ervaringen en beantwoorden met plezier jullie vragen. 

Info Go-With-The-Flow Flottielje 13.00 uur

Droom je er van om langer te kunnen varen in Griekenland en het gebied beter op een andere manier te verkennen? Van 23 mei tot 20 juni bieden wij een speciale drie- of vierweekse flottielje aan voor echte avonturiers. Wij vertellen graag over onze plannen en de mogelijke routes.

Zin in een voorproefje? Meld je hier aan of stuur een e-mail naar info@occyachting.com. Tot zondag 9 februari! Ben je deze dag verhinderd, van 11- 15 maart staan wij op de HISWA Amsterdam.

Adres:
Koninklijke Nederlandse Zeil & Roeivereniging in Muiden | Westzeedijk 7 | 1398 BB Muiden

zeilervaring
Ik kom graag naar de Open Dag

Abonneren op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het weer op Lefkas