OCC Exclusive – Luxe motorboot huren? De OCC Cruiser 40.2

OCC Exclusive

OCC Yachting bied onder het label OCC Exclusive nu ook een geheel verzorgde luxe motorboot vakanties aan. Wil je een motorboot huren in Griekenland? Dan kan dit aan boord van de OCC Cruiser 40.2. Een ervaren schipper brengt u naar de mooiste ankerplaatsen en dorpjes en verzorgd u en uw gasten tot in de puntjes.
Het runnen van het jacht en het verzorgen van het ontbijt en eenvoudige lunch is de verantwoordelijkheid van de schipper, zodat u lekker kunt zwemmen, snorkelen en relaxen. De schipper is alleen bij u aan boord op de momenten dat u van de ene naar de andere plek vaart. Op alle andere momenten (avond, nacht, ochtend) heeft u dus alle privacy met uw gezin, familie of vrienden op uw eigen boot.

Deze reis wordt van A tot Z met u geregeld door uw persoonlijke travel-consultant. Of u dit nu combineert met een arrangement aan land of een aantal dagen vaart als onderdeel van uw reis, alles is mogelijk. Persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit staan hierbij garant voor een onbezorgde vakantie.

OCC-exclusive

Boek nu onze luxe motorboot de OCC Cruiser 40.2

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor