Pende Alonia (Lefkas)

Drie luxe tweekamerappartementen met een fraai uitzicht op zee en een fantastisch zwembad. Perfect voor een heerlijk rustige en gemoedelijke vakantie in een nog ongerept deel van West Griekenland. Op twintig minuten van het vliegveld Preveza/Lefkada.

pende alonia
pende alonia

Hier kunt u nog genieten van het echte Griekenland

Bij het zwembad zijn ligstoelen, een gezellige zithoek en een bar. Dagelijks verzorgen wij een uitgebreid ontbijt. Ondanks de uiterst rustige ligging van ons kleinschalige complex is het slechts vijf minuten rijden naar het strand en het nabij gelegen pittoreske dorp Paliambela. De directe omgeving is een ideaal gebied om wandelingen te maken, van cultuur, zon, zee, natuur en strand te genieten.

5Alonia is uitermate geschikt voor iedereen die van rust houdt. Voor gezinnen met kinderen, echtparen en vrienden. Ook zeer geschikt voor een groep vrienden of familie, ieder zijn eigen appartement en gezelligheid bij elkaar. De twee appartementen op de begane grond en het complex zijn geschikt voor personen die slecht ter been zijn of een rolstoel gebruiken. Hier kunt u nog genieten van het echte Griekenland.

Prijzen 5alonia 2016

 Begane grond  Bovenste etage
Week Week
 April-mei-oktober 420 euro 420 euro
 Juni-september 525 euro 560 euro
 Juli-augustus 630 euro 700 euro

Wanneer u uw vakantie doorbrengt op het land, hebben we ook een aantal vakantie ideeën. Zo vermaakt u zich op Lefkas niet alleen op het water, maar ook op het land.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor