Bavaria 36 Cruiser

Bavaria 36 Cruiser - refit 2018

De Bavaria 36 heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de Bavaria 35

De Bavaria’s zijn ruime en comfortable schepen. In veel opzichten zijn Bavaria’s ideale charterjachten. Ze zijn voor hun formaat gemakkelijk te manoeuvreren.

Twee aparte tweepersoonshutten in het achterschip, een ruime tweepersoonshut voorin en de ruime toilet- en doucheruimte, bieden veel privacy. De kajuit is breed en licht en heeft een navigatiehoek en een ruime kombuis met oven en warm water.

De ruime kuip met buitentafel, een bimini erboven en aansluitend zwemplateau met buitendouche vormen uw eigen “terras” aan het water. Rolgenua en rolgrootzeil zijn geheel vanuit de kuip te bedienen. De electrische ankerlier, de log/dieptemeter, radio/cd-speler en de ingebouwde stuurautomaat zorgen voor nog meer gemak.

De Bavaria 36 Cruiser heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de Bavaria 36H die u vindt in het interieur, in de kuip en het zwemplateau. Als u ruimte, comfort en bedieningsgemak zoekt zult u zich op de Bavaria’s prima thuis voelen. Om te zorgen dat u met de Bavaria op de mooiste plekjes kunt komen zijn de schepen voorzien van een ondiepe kiel.

Slaapplaatsen variëren in lengte van 1,95 tot 2,05 meter.

Refit: Deze Bavaria ondergaat in de winter van  2018 een grote onderhoudsbeurt in onze fabriek in Turkije . De bimini en het teakhout in de kuip wordt vervangen, al het roestvrijstaal wordt gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen. Zowel de binnenkussens in de kajuit en de slaaphutten als de buitenkussens worden vervangen. Het keukeninventaris wordt vervangen en binnen is al het houtwerk kaal gehaald en opnieuw in de lak gezet. Alle elektra wordt vernieuwd alsmede de schakelpanelen.In de natte cel worden het toilet en alle slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan gekomen. De motor wordt eruit gehaald en helemaal nagekeken en ook de ankerwinch zal vervangen worden . De zeilen en schoten worden indien nodig vervangen , afhankelijk hoelang geleden deze al vervangen zijn.

Download de brochure

Periode

PeriodePrijs
21 april – 19 mei€ 1.475
26 mei – 07 juli€ 1.730
14 juli – 18 augustus€ 2.155
25 augustus – 15 september€ 1.730
22 september – 20 oktober€ 1.475

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

Meer informatie

VaargebiedCorfu
Aantal personen6 max.
Aantal hutten2
Aantal natte cellen1
Lengte10,65 meter
Lengte waterlijn9,00 meter
Gewicht5.400 kilo
  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Geen vaarbewijs nodig
TripAdvisor
Boek iedere keer de beste reis.
TripAdvisor reizigerswaarderingen
5.0 van 5 sterren
Gebaseerd op 24 reizigersbeoordelingen
Recente reizigersbeoordeling:
  • 4 mrt 2016: “Grote grijns op het water!”
© 2016 TripAdvisor LLC