Bavaria 36 Holiday

Bavaria 36 Holiday - refit 2017

De Bavaria’s zijn ruime en comfortable schepen

De Bavaria 36 Holiday comfortabel en ruim

De Bavaria 36 Holiday is in veel opzichten een ideaal charterjacht. De jachten zijn ruim en comfortabel en voor hun formaat gemakkelijk te manoeuvreren. Ze bieden veel privacy. De kajuit is breed en licht en heeft een ruime kombuis met navigatiehoek, zithoek en een keuken met oven en warm water. In het achterschip bevinden zich twee aparte tweepersoons hutten en voor in een ruime tweepersoons hut met de ruime toilet- en doucheruimte.

Veel privacy

De ruime kuip met buitentafel, een overkappende bimini en aansluitend zwemplateau met buitendouche vormen een eigen “terras” aan het water. Rolgenua en rolgrootzeil zijn geheel vanuit de kuip te bedienen. De elektrische ankerlier, de log/dieptemeter, radio/cd-speler en de ingebouwde stuurautomaat zorgen voor veel vaar- en zeilgemak. Er is een GPS aan boord.

Bedieningsgemak

Als je ruimte, comfort en bedieningsgemak zoekt, zul je je op beide Bavaria 36 H prima thuis voelen. Beide schepen zijn voorzien van een ondiepe kiel zodat je met de Bavaria 36 op de mooiste plekjes kunt komen. Slaapplaatsen variëren in lengte van 1,95 tot 2,05 meter.

Refit 2017

Deze Bavaria heeft in de winter van 2017 een grote onderhoudsbeurt in onze fabriek in Turkije gehad. De bimini en het teakhout in de kuip is vervangen, al het roestvrijstaal is gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen. De binnenkussens in de kajuit, in de slaaphutten en de buitenkussens zijn vervangen. De keukeninventaris vervangen en binnen is het houtwerk opnieuw in de lak gezet. Alle elektra en schakelpanelen zijn vernieuwd. In de natte cel zijn het toilet en de slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan geïnstalleerd. De motor is nagekeken en ook de ankerlier is vervangen. De zeilen en schoten zijn waar nodig vervangen.

Download de brochure

Prijzen

PeriodePrijs
20 april – 18 mei€ 1.545
25 mei – 13 juli€ 1.795
13 juli – 17 augustus€ 2.290
24 augustus – 22 september€ 1.795
29 september – 20 oktober€ 1.545

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

Meer informatie

VaargebiedCorfu
Aantal personen6 max.
Aantal hutten3
Aantal natte cellen1
Lengte11,55 meter
Lengte waterlijn10,85 meter
Gewicht5.400 kilo
  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
TripAdvisor
Boek iedere keer de beste reis.
TripAdvisor reizigerswaarderingen
5.0 van 5 sterren
Gebaseerd op 24 reizigersbeoordelingen
Recente reizigersbeoordeling:
  • 4 mrt 2016: “Grote grijns op het water!”
© 2016 TripAdvisor LLC