Bavaria 37 Cruiser

Bavaria 37 Cruiser - refit 2018

De binnenruimte van de Bavaria 37 Cruiser is erg groot

De binnenruimte van de Bavaria 37 Cruiser is zo groot dat het moeilijk te geloven is dat dit schip maar iets meer dan 11 meter is. Met drie hutten is er volop plaats voor zes personen, die ook in de kajuit allemaal gemakkelijk een plek vinden.

De Bavaria 37 hoort tot de recentere generatie Bavaria zeiljachten. Daarbij is veel rekening gehouden met de combinatie van ergonomie en zeileigenschappen. Dit schip zeilt dan ook snel, comfortabel en zeewaardig.

Ook aan het comfort is gedacht: uiteraard zijn alle zeilen te bedienen vanuit de kuip, is er een elektrische ankerlier, uitgebreide navigatieapparatuur en een krachtige maar zeer goed geïsoleerde motor.

Refit: Deze Bavaria ondergaat in de winter van  2018 een grote onderhoudsbeurt in onze fabriek in Turkije . De bimini en het teakhout in de kuip wordt vervangen, al het roestvrijstaal wordt gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen. Zowel de binnenkussens in de kajuit en de slaaphutten als de buitenkussens worden vervangen. Het keukeninventaris wordt vervangen en binnen is al het houtwerk kaal gehaald en opnieuw in de lak gezet. Alle elektra wordt vernieuwd alsmede de schakelpanelen.In de natte cel worden het toilet en alle slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan gekomen. De motor wordt eruit gehaald en helemaal nagekeken en ook de ankerwinch zal vervangen worden . De zeilen en schoten worden indien nodig vervangen , afhankelijk hoelang geleden deze al vervangen zijn.

Kom dit pareltje uitproberen in Griekenland, maar wees er snel bij!

bavaria-37-cruiser plattegrond
Download de brochure

Periode

PeriodePrijs
21 april – 19 mei€ 1.595
26 mei – 07 juli€ 1.930
14 juli – 18 augustus€ 2.265
25 augustus – 15 september€ 1.930
22 september – 20 oktober€ 1.595

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Geen vaarbewijs nodig
TripAdvisor
Boek iedere keer de beste reis.
TripAdvisor reizigerswaarderingen
5.0 van 5 sterren
Gebaseerd op 24 reizigersbeoordelingen
Recente reizigersbeoordeling:
  • 4 mrt 2016: “Grote grijns op het water!”
© 2016 TripAdvisor LLC