Bavaria 36 2011

De Bavaria 36 heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de oudere Bavaria 36H

Bavaria 36 (2011) ideaal charterschip

De Bavaria 36 is in veel opzichten een ideaal charterjacht. De jachten zijn ruim en comfortabel en voor hun formaat gemakkelijk te manoeuvreren. Ze bieden veel privacy. De kajuit is breed en licht en heeft een ruime kombuis met navigatiehoek, zithoek en een keuken met oven en warm water. In het achterschip bevinden zich twee aparte tweepersoons hutten en voorin een ruime tweepersoons hut met de ruime toilet- en doucheruimte.

Veel privacy

De ruime kuip met buitentafel, een overkappende bimini en aansluitend zwemplateau met buitendouche vormen een eigen “terras” aan het water. Rolgenua en rolgrootzeil zijn geheel vanuit de kuip te bedienen. De elektrische ankerlier, de log/dieptemeter, radio/cd-speler en de ingebouwde stuurautomaat zorgen voor veel vaar- en zeilgemak.

Bavaria 36 (2011) versus 36 Holiday

Als je ruimte, comfort en bedieningsgemak zoekt, zul je je op de Bavaria 36 prima thuis voelen. De Bavaria 36 (2011) is een luxere versie en heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de Bavaria 36 Holiday. Die zul je vooral terugzien in het interieur, de kuip en bij het zwemplateau. Deze Bavaria is voorzien van een ondiepe kiel zodat je met de Bavaria 36 op de mooiste plekjes kunt komen. Slaapplaatsen variëren in lengte van 1,95 tot 2,05 meter.

bavaria 36 cruiser plattegornd

[fancygallery id="1" album="9"]

Prijzen

Kijk hier voor de huurprijs van deze boot.

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

Meer informatie

Vaargebied Lefkas
Aantal personen 7 max.
Aantal hutten 3
Aantal natte cellen 1
Lengte 11,30 meter
Lengte waterlijn 10,90 meter
Gewicht 7.000 kilo
  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor