Bavaria 36 Holiday - refit 2017

De Bavaria’s zijn ruime en comfortable schepen

De Bavaria’s zijn ruime en comfortable schepen. In veel opzichten zijn de Bavaria’s dan ook ideale charterjachten. Ze zijn voor hun formaat gemakkelijk te manoeuvreren.

Twee aparte tweepersoonshutten in het achterschip, een ruime tweepersoonshut voorin en de ruime toilet- en doucheruimte, bieden veel privacy. De kajuit is breed en licht en heeft een navigatiehoek en een ruime kombuis met oven en warm water.

De ruime kuip met buitentafel, een bimini erboven en aansluitend zwemplateau met buitendouche vormen uw eigen “terras” aan het water. Rolgenua en rolgrootzeil zijn geheel vanuit de kuip te bedienen. De electrische ankerlier, de log/dieptemeter, radio/cd-speler en de ingebouwde stuurautomaat zorgen voor nog meer gemak. Natuurlijk is er ook een GPS aan boord.

Als u ruimte, comfort en bedieningsgemak zoekt zult u zich op de Bavaria’s prima thuis voelen. Om te zorgen dat u met de Bavaria op de mooiste plekjes kunt komen zijn de schepen in Griekenland voorzien van een ondiepe kiel.

Slaapplaatsen variëren in lengte van 1,95 tot 2,05 meter.

Refit :Deze Bavaria heeft in de winter 2017 een  refit ondergaan. De bimini en het teakhout in de kuip is vervangen, al het roestvrijstaal is gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen. Zowel de binnenkussens in de kajuit en de slaaphutten als de buitenkussens en de keukeninventaris zijn vervangen. Binnen is al het houtwerk kaal gehaald en opnieuw in de lak gezet. Alle elektra is vernieuwd alsmede de schakelpanelen.In de natte cel zijn  het toilet en alle slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan gekomen. De motor is eruit gehaald en helemaal nagekeken en ook de ankerwinch is vervangen . De zeilen en schoten zijn  indien nodig vervangen , afhankelijk hoelang geleden deze al vervangen waren.

Download de brochure

Fancy Gallery Error:
No gallery with the ID 1 was found or you have not created albums for it yet.

Prijzen

Periode Prijs
20 april – 18 mei € 1.545
25 mei – 06 juli € 1.795
13 juli – 17 augustus € 2.290
24 augustus – 21 september € 1.795
28 september – 19 oktober € 1.545

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

Meer informatie

Vaargebied Lefkas
Aantal personen 6 max.
Aantal hutten 3
Aantal natte cellen 1
Lengte 11,55 meter
Lengte waterlijn 10,85 meter
Gewicht 5.400 kilo
  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
TripAdvisor
Boek iedere keer de beste reis.
TripAdvisor reizigerswaarderingen
5.0 van 5 sterren
Gebaseerd op 24 reizigersbeoordelingen
Recente reizigersbeoordeling:
  • 4 mrt 2016: “Grote grijns op het water!”
© 2016 TripAdvisor LLC
Boeken