Bavaria 36 Holiday - refit 2017

De Bavaria’s zijn ruime en comfortable schepen

De Bavaria 36 Holiday comfortabel en ruim

De Bavaria 36 Holiday is in veel opzichten een ideaal charterjacht. De jachten zijn ruim en comfortabel en voor hun formaat gemakkelijk te manoeuvreren. Ze bieden veel privacy. De kajuit is breed en licht en heeft een ruime kombuis met navigatiehoek, zithoek en een keuken met oven en warm water. In het achterschip bevinden zich twee aparte tweepersoons hutten en voor in een ruime tweepersoons hut met de ruime toilet- en doucheruimte.

Veel privacy

De ruime kuip met buitentafel, een overkappende bimini en buitendouche. Rolgenua en rolgrootzeil zijn geheel vanuit de kuip te bedienen. De elektrische ankerlier, de log/dieptemeter, radio/cd-speler en de ingebouwde stuurautomaat zorgen voor veel vaar- en zeilgemak. Er is een GPS aan boord.

Bedieningsgemak

Als je ruimte, comfort en bedieningsgemak zoekt, zul je je op beide Bavaria 36 H prima thuis voelen. Beide schepen zijn voorzien van een ondiepe kiel zodat je met de Bavaria 36 op de mooiste plekjes kunt komen. Slaapplaatsen variëren in lengte van 1,95 tot 2,05 meter.

Refit 2017

Deze Bavaria heeft in de winter van 2017 een grote onderhoudsbeurt in onze fabriek in Turkije gehad en is voorzien van nieuwe onderdelen. De bimini en het teakhout in de kuip is vervangen, al het roestvrijstaal is gepolijst. De binnenkussens in de kajuit, in de slaaphutten en de buitenkussens zijn vervangen. De keukeninventaris vervangen en binnen is het houtwerk opnieuw in de lak gezet. Alle elektra en schakelpanelen zijn vernieuwd. In de natte cel zijn het toilet en de slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan geïnstalleerd. De motor is nagekeken en ook de ankerlier is vervangen. De zeilen en schoten zijn waar nodig vervangen.

Prijzen

Kijk hier voor de huurprijs van deze boot.

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

Meer informatie

Vaargebied Lefkas
Aantal personen 6 max.
Aantal hutten 3
Aantal natte cellen 1
Lengte 11,55 meter
Lengte waterlijn 10,85 meter
Gewicht 5.400 kilo
  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor