Bavaria 46 Cruiser

Bavaria 46 Cruiser

De Bavaria 46 is het vlaggenschip van OCC Yachting

De Bavaria 46 is het grootste zeilschip van OCC Yachting. De majestueuze kuip met dubbel stuurwiel en de riante, prachtig afgewerkte binnenruimte geven u een heerlijk exclusief vakantiegevoel.
In de royale captain’s cabin met ensuite badkamer vergeet u al gemakkelijk dat u aan boord van een zeiljacht bent.

De zeileigenschappen van dit schip zullen een ieder bekoren: de sierlijke lange waterlijn zorgt voor zeilen op een zeewaardige, veilige en snelle manier. De zeilbediening is uiterst eenvoudig. Door de krachtige lieren zijn de zeilen voor iedereen gemakkelijk te trimmen.

Manoeuvreren is al even eenvoudig. Met de krachtige, stille motor en de boegschroef meert u dit schip nauwkeurig en eenvoudig af.

Uiteraard is dit schip voorzien van alle comfort zoals dat op een jacht van deze standing hoort. Uitgebreide navigatieapparatuur, verschillende koelkasten, 3 douches en nog zoveel meer.

Refit: Deze Bavaria ondergaat in de winter van  2018 een grote onderhoudsbeurt in onze fabriek in Turkije . De bimini en het teakhout in de kuip wordt vervangen, al het roestvrijstaal wordt gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen. Zowel de binnenkussens in de kajuit en de slaaphutten als de buitenkussens worden vervangen. Het keukeninventaris wordt vervangen en binnen is al het houtwerk kaal gehaald en opnieuw in de lak gezet. Alle elektra wordt vernieuwd alsmede de schakelpanelen.In de natte cel worden het toilet en alle slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan gekomen. De motor wordt eruit gehaald en helemaal nagekeken en ook de ankerwinch zal vervangen worden . De zeilen en schoten worden indien nodig vervangen , afhankelijk hoelang geleden deze al vervangen zijn.

Bavaria 46 plattegrond
Download de brochure

Prijzen

PeriodePrijs
21 april – 19 mei€ 2.250
26 mei – 07 juli€ 2.800
14 juli – 18 augustus€ 3.750
25 augustus – 15 september€ 2.800
22 september – 20 oktober€ 2.250

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Geen vaarbewijs nodig
TripAdvisor
Boek iedere keer de beste reis.
TripAdvisor reizigerswaarderingen
5.0 van 5 sterren
Gebaseerd op 24 reizigersbeoordelingen
Recente reizigersbeoordeling:
  • 4 mrt 2016: “Grote grijns op het water!”
© 2016 TripAdvisor LLC