4-weekse flottielje 2020Last Minutes Bavaria 46 Cruiser - OCC Yachting Zeilvakantie Griekenland

Bavaria 46 Cruiser

De Bavaria 46 is het vlaggenschip van OCC Yachting

De Bavaria 46 uit 2007 is het grootste zeilschip van OCC Yachting. De majestueuze kuip met dubbel stuurwiel en de riante, prachtig afgewerkte binnenruimte geven u een heerlijk exclusief vakantiegevoel.
In de royale captain’s cabin met ensuite badkamer vergeet u al gemakkelijk dat u aan boord van een zeiljacht bent.

De zeileigenschappen van dit schip zullen een ieder bekoren: de sierlijke lange waterlijn zorgt voor zeilen op een zeewaardige, veilige en snelle manier. De zeilbediening is uiterst eenvoudig. Door de krachtige lieren zijn de zeilen voor iedereen gemakkelijk te trimmen.

Manoeuvreren is al even eenvoudig. Met de krachtige, stille motor en de boegschroef meert u dit schip nauwkeurig en eenvoudig af.

Uiteraard is dit schip voorzien van alle comfort zoals dat op een jacht van deze standing hoort. Uitgebreide navigatieapparatuur, verschillende koelkasten, 3 douches en nog zoveel meer.

Refit: Deze Bavaria heeft in de winter van 2018 een grote onderhoudsbeurt in onze fabriek in Turkije ondergaan . De bimini en het teakhout in de kuip zijn vervangen, al het roestvrijstaal is gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen. Zowel de binnenkussens in de kajuit en de slaaphutten als de buitenkussens zijn vervangen. Het keukeninventaris is vervangen en binnen is al het houtwerk kaal gehaald en opnieuw in de lak gezet. Alle elektra is vernieuwd alsmede de schakelpanelen.In de natte cel zijn het toilet en alle slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan gekomen. De motor is eruit gehaald en helemaal nagekeken en ook de ankerwinch is vervangen .

Bavaria 46 plattegrond

Download de brochure

Prijzen

Periode Prijs
20 april – 18 mei € 2.300
25 mei – 06 juli € 2.900
13 juli – 17 augustus € 3.800
24 augustus – 21 september € 2.900
28 september – 19 oktober € 2.300

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
TripAdvisor
Boek iedere keer de beste reis.
TripAdvisor reizigerswaarderingen
5.0 van 5 sterren
Gebaseerd op 24 reizigersbeoordelingen
Recente reizigersbeoordeling:
  • 4 mrt 2016: “Grote grijns op het water!”
© 2016 TripAdvisor LLC
Boeken