Vakantieplannen en optiemogelijkheid!

De natuur is prachtig

Vakantieplannen maken tijdens de Coronacrissis

Alle ogen zijn gericht op het wel en wee van het Coronavirus. Begrijpelijk natuurlijk want de verspreiding gaat snel en in de hele wereld worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. Wij begrijpen ook dat sommige mensen de vakantieplannen even op de lange baan schuiven, want niemand weet hoe de situatie de komende tijd zal zijn. In Griekenland wordt de situatie uiterst serieus genomen om een wijdverspreide besmetting tegen te gaan. Wij volgen de ontwikkelingen in Griekenland dan ook op de voet. 

Optie mogelijkheden

We snappen dat een aantal mensen op dit moment nog huiverig zijn om een vakantie te boeken, maar het is natuurlijk wel fijn om vastgelegde vakantieplannen te hebben. Daarom bieden we de mogelijkheid om kosteloos en voor een langere tijd een vrijblijvende optie op een boot te nemen. De boot staat dan voor je gereserveerd en kan ook niet online geboekt worden. De voorwaarde is dan wel, dat als wij een definitieve aanvraag/boeking voor deze boot krijgen, we dan contact met je opnemen en dat je dan binnen 24 uur beslist of je wel of niet wil boeken.

Wil je van de optie af of wil je deze optie omzetten naar een definitieve boeking dan horen wij dat uiteraard graag zo snel mogelijk. Vluchten kan je helaas niet in optie zetten maar er is een grote kans dat er nog voldoende vluchten zijn. 

 

Goed om te weten

Mocht je twijfelen of een vaarvakantie komend seizoen een verstandige beslissing is, dan is het wellicht goed om te weten dat je de meeste tijd doorbrengt op je eigen boot of op een van de vele terrassen van de restaurants waar je niet dicht op elkaar hoeft te zitten. Zon, buitenlucht en zee zorgen juist voor de broodnodige vitamine D en vitaliteit die de weerstand vooral ten goede komen. De kans is dan ook groot dat je fitter en vitaler weer van boord stapt. Wij maken de boten na elke zeilweek altijd al goed schoon, gedurende het hele vaarseizoen zullen wij hier extra aandacht aan besteden.

Vliegen

Wij staan achter de opmerking van KLM over de geringe besmettingskans tijdens het vliegen. De lucht wordt continue ververst waarbij verse lucht van buiten wordt aangevoerd. Dat weerlegt het idee dat wij tijdens de vlucht dezelfde lucht inademen.