4-weekse flottielje 2020Last Minutes Verrassingsflottielje vier weken varen waar de wind je waait
Home » Verrassingsflottielje 4 weken

Vierweekse ‘Go-with-the-flow’ flottielje 23 mei tot 20 juni 2020

Ken je het tv-programma Wij zijn er bijna en droom je er wel eens van om huis en haard te verlaten en een maand lang per boot rond te reizen? Varen op de bonnefooi en gaan waar de wind je brengt? Je bent niet de enige! Wij krijgen zoveel vragen van echte globetrotters die langere tijd op het Griekse water willen doorbrengen. Daarom hebben wij van 23 mei tot 20 juni 2020 een bijzondere een ‘Go-with-the-flow’ Flottielje in Griekenland in petto. Speciaal voor echte waterreizigers.

Waar de wind je brengt

Niet met een camper wekenlang een gebied verkennen, maar met een zeil- of motorjacht bekende en onbekende wateren bevaren. Onder professionele begeleiding vaar je in alle rust naar de volgende bestemming. We nemen de tijd om van baai naar baai te varen en het land achter de havens en baaien te verkennen. Vier weken, dat is het doel en dan gewoon gaan en staan waar de wind ons brengt.

Van dag tot dag

We go with the flow! Het enige dat vast staat, is dat we vanuit Gouvia Marina op Corfu vertrekken en hier ook weer terug zullen keren. Elke ochtend bespreken we de plannen van die dag, die vast al de avond daarvoor zijn gesmeed. Trekken we verder of blijven we een dagje genieten van de mooie omgeving. Huren we een auto en bezoeken we een afgelegen baai of strand of gaan we cultuursnuiven?

Richting  de Peloponnesos en het meer van Amvrakikos

Alles staat open. Maar om een paar voorbeelden van mogelijke tochten te benoemen… wij kunnen bijvoorbeeld richting de Peloponnesos varen. Een diep gekoesterde wens van veel zeilers bij OCC Yachting. We nemen vier weken de tijd om een deel van de Peloponnessos te bezoeken en af te meren om de culturele highlights te bewonderen. Maar we kunnen ook cruisen richting het vaste land en het meer Amvrakikos ontdekken om vervolgens af te zakken richting Lefkas en Zakinthos en de eilanden ontdekken waar Odysseus zo naar terug verlangde.

Voor de echte zeil- en vaarliefhebber

De vierweekse “Go-With-The-Flow’ flottielje is speciaal voor zeilers en motorbootliefhebbers die langere tijd op pad willen en graag nieuwe gebieden willen ontdekken. We maken de tocht onder goede begeleiding van ervaren flottieljeleiding, maar we verwachten wel dat je over behoorlijke vaar- en zeilervaring beschikt. Uiteraard ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt, maar je houdt wel van de gezelligheid van een flottielje. Echter, we verwachten echt niet dat je je verplicht voelt om elke avond met de groep op stap te gaan.

Liever bareboat varen?

Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Zou je graag langere tijd op eigen houtje over de Griekse wateren willen zeilen? Dat kan natuurlijk altijd. Je beschikt dan wel over goede zeilvaardigheid en technische kennis en je kunt kleine technische problemen zelf oplossen. Zie jij je zelf wel vier weken langs de Griekse eilanden varen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen een passende offerte voor je maken.

Aantrekkelijk varen in het voorjaar

Griekenland in het voorjaar heeft een aantal grote voordelen. Je ervaart het echte, authentieke Griekenland en het land is dan op haar allermooist. De Grieken hebben alle tijd voor je en geven je graag het gevoel dat je welkom bent in hun prachtige land. Daarbij zijn de kosten aanzienlijk lager.

De voordelen op een rijtje:

  • De vluchten en de boothuur is aanzienlijke goedkoper;
  • De natuur is overweldigend, groen en vol bloemen;
  • De havens en baaien zijn nog rustig;
  • Fijne temperaturen voor zowel een actieve als relaxte vakantie.

Vier weken voor de prijs van drie

De datum voor dit flottielje in 2020 is van 23 mei tot 20 juni 2020. Wij bieden de vierweekse flottielje aan voor de prijs van drie weken. De tarieven zijn afhankelijk van het type jacht waarmee je wilt varen en exclusief vliegtickets, brandstof en havengelden. De aanbieding geldt alleen voor de boten die meevaren in dit flottielje en is niet te combineren met andere kortingen.

Zie jij je wel vier weken varen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zullen een passende offerte voor je maken, Bij vier aanmeldingen kan de flottielje doorgaan.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor
Boeken