4-weekse flottielje 2020Last Minutes Vliegtickets | OCC Yachting Zeilvakantie Griekenland Corfu en Lekas
Home » Vliegtickets

Vliegtickets

Het is voor ons helaas niet meer mogelijk om tickets voor je te boeken. We geven graag een aantal opties waar je gemakkelijk zelf je vliegtickets kunt boeken.

Zelf boeken

Voor vluchten kun je het beste op de website van Skyscanner  kijken.

Vliegen op Lefkas + transfer

Als je op Lefkas vliegt, land je op luchthaven Aktion bij Preveza. Je kunt vliegen vanaf Amsterdam en Düsseldorf International. De luchthaven van Lefkas ligt op ongeveer 25 minuten van Lefkas Marina. Wij regelen graag de transfer voor je. De transferkosten bedragen €25,- voor een retour per persoon. Als je van de OCC Yachting-transfer gebruik wilt maken, kun je dit bij de boeking aangeven. Je kunt ook zelf eenvoudig een taxi regelen op de luchthaven.

Vliegen op Corfu + transfer

Op Corfu land je op luchthaven Ioannis Kapodistrias. Je kunt vliegen vanaf Rotterdam, Amsterdam, Brussel International en Düsseldorf International. Vanaf de luchthaven is het ongeveer 20 minuten rijden naar Gouvia Marina. Wij regelen graag de transfer voor je. De transferkosten bedragen €30,- retour per persoon. Als je van de OCC Yachting-transfer gebruik wilt maken, kun je dit bij de boeking aangeven. Je kunt ook zelf eenvoudig een taxi regelen op de luchthaven.

Met de auto of openbaar vervoer

Kom je met de auto naar Corfu of lefkas? Je kunt op beide marina’s gratis parkeren. Op greekferries.gr vind je informatie over de overtochten per ferry.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor
Boeken