Vliegtickets

Het is voor ons helaas niet meer mogelijk om tickets voor je te boeken. We geven graag een aantal opties waar je gemakkelijk zelf je vliegtickets kunt boeken.

Zelf boeken

Voor vluchten kun je het beste op de website van Skyscanner  kijken.

Vliegen op Lefkas + transfer

Als je op Lefkas vliegt, land je op luchthaven Aktion bij Preveza. Je kunt meerdere dagen in de week vliegen vanaf Amsterdam met Transavia, Tui Fly en Corendon. Vanaf onder andere Düsseldorf International en Keulen wordt er met Condor gevlogen. De luchthaven van Lefkas ligt op ongeveer 20 a 25 minuten van Preveza Marina.  Er staan taxi’s op de luchthaven. De kosten hiervan zijn ongeveer €25 a €30 (afhankelijk van de brandstofprijs) voor een enkele reis. Wij kunnen een transfer voor je regelen, de kosten hiervoor zijn aanzienlijk hoger. Neem hiervoor contact op met het boekingskantoor.

Vliegen op Corfu + transfer

Op Corfu land je op luchthaven Ioannis Kapodistrias. Je kunt meerdere dagen in de week vliegen vanaf Rotterdam met Transavia en vanaf Amsterdam met Transavia, Tui Fly,  Corendon en Easyjet.  Vanaf onder andere Düsseldorf Int. en Keulen vliegt Eurowings, Condor en Tui Fly naar Corfu.

Vanaf de luchthaven is het ongeveer 20 minuten rijden naar Gouvia Marina. Er staan taxi’s op de luchthaven. De kosten hiervan zijn ongeveer  €30 (afhankelijk van de brandstofprijs) voor een enkele reis. Wij kunnen een transfer voor je regelen, de kosten hiervoor zijn aanzienlijk hoger. Neem hiervoor contact op met het boekingskantoor.

Met de auto of openbaar vervoer

Kom je met de auto naar Corfu of lefkas? Je kunt op beide marina’s gratis parkeren. Op greekferries.gr vind je informatie over de overtochten per ferry.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor