Zeilboot verhuur Griekenland

Bavaria 33 cruiser op zee

OCC Yachting verzorgt al meer dan 45 jaar zeiljacht verhuur in de Griekse Archipel. Door onze jarenlange ervaring en onze goed onderhouden vloot zijn wij in staat om elke zeilvakantie tot in de puntjes te organiseren. Wij verhuren zeiljachten in de Ionische zee, vanuit onze bases Corfu en Lefkas, en in de Saronische golf vanuit Athene.

Een zeilboot huren bij de Griekse eilanden is de perfecte vakantie om de Griekse eilanden te ontdekken. Wij bieden verschillende zeiljachten aan, hiermee kan je bareboat (zelfstandig) gaan varen of  je kan deelnemen aan een flottielje vakantie, je vaart dan zelfstandig met je eigen gehuurde schip en een aantal andere zeiljachten onder begeleiding van het moederschip een mooie route. Let op, je vaart tijdens een flottielje niet achter elkaar aan, je krijgt een uitgebreide briefing en er wordt geholpen met het wegvaren en afmeren. Kan je zelf niet zeilen maar wil je wel de Griekse archipel en de Griekse kust per zeilboot verkennen dan bestaat er ook de mogelijkheid om een zeilboot met een schipper te huren, de schipper is alleen overdag bij je aan boord, hij of zij slaapt op het moederschip.

OCC Yachting beschikt over veel en jarenlange kennis en ervaring op het gebied van zeiljacht verhuur op de Griekse wateren, dit draagt bij aan een geweldige en relaxte vakantie onder de Griekse zon.

Eigen vloot

Bij zowel Corfu als Lefkas hebben wij een eigen vloot liggen, onder andere een 28 voet, de Aloa 28, en meerdere Bavaria’s 32, 33, 36, 37, 42 en 46 ft. Bij Corfu hebben we ook een motorjacht in de verhuur. Wij zijn trots op onze vloot. De Aloa’s en het motorjacht komen uit onze eigen fabriek en de Bavaria’s hebben in onze fabriek een refit ondergaan. Onze boten worden na elk vaarseizoen uit het water gehaald en volledig nagelopen op techniek, romp en interieur. Daarbij staat duurzaam ondernemen hoog bij ons in het vaandel en kiezen we voor het goed onderhouden van de bestaande vloot waardoor varen op de Griekse wateren betaalbaar blijft.

Ruim aanbod in de verhuur van zeilboten

OCC Yachting verhuurt naast haar eigen zeilboten ook een groot aantal jachten van betrouwbare partners, met deze charter maatschappijen werken we al vele jaren samen. Hierdoor hebben wij veel meer aanbod dan je daadwerkelijk op onze website en in ons online boekingssysteem ziet. Met een inhuurboot geboekt via OCC Yachting kan je ook deelnemen aan de OCC flottieljes. Zit in onze vloot niet het gewenste schip, of is er niets meer beschikbaar, neem dan voor meer informatie contact op met ons kantoor in Muiden. Zij kunnen je helpen met het vinden van het juiste jacht.

Op het gebied van zeiljacht verhuur in Griekenland kunnen wij veel bieden

Alle OCC schepen, van welke basis je ook de zeilboot huurt, zijn identiek ingericht en uitgevoerd. Per vaargebied kunnen er kleine verschillen zijn.

Alle schepen zijn ingericht op basis van het maximum aantal personen dat op het schip kan verblijven. Zo hebben alle Aloa’s een inventaris voor vijf personen en de Bavaria’s voor zes of acht personen. Op basis van dit aantal personen tref je de volgende inventaris:

 • een complete keukeninventaris, waaronder bestek, diverse glazen, kopjes, borden, soepkommen, flesopener, (steel)pannen en schalen e.d.
 • dekbedden en kussens, lakens en slopen kan je erbij huren.
 • reddingsvesten zijn ruim voorradig in verschillende maten. Mocht je reddingsvesten in kleine kindermaten of baby-zwemvesten nodig hebben, meld dit dan, ze zijn op de basis aanwezig, maar niet standaard aan boord.
 • Onafhankelijk van het aantal personen c.q. de lengte van het schip is of zijn er:
  • brandblussers
  • safety-lines/life-lines
  • eenvoudige verbanddoos (pleisters, verband, ontsmettingsmiddel)
  • theedoek, wasknijpers, vaatdoekje en pannensponsje
  • 1 duikbril
  • zeekaarten en pilots van het gebied waar je gaat varen
  • koersliniaal, passer, potlood en gum

Verder zijn alle schepen voorzien van een douche, een spiegel en een radio-cd speler. Aan boord vindt je een 12V en USB aansluiting, hier kun je je mobiele telefoons, i-pods, etc. opladen. De normale 220 V heb je  alleen als je aan de walstroom ligt. Bijna altijd kun je in een restaurant opladen als je daar aan het eten bent.

Je doet er goed aan om tijdens de voorbereiding voor het huren van een zeiljacht contact op te nemen met OCC Yachting. Wij hebben heel veel ervaring en kennis van zowel een zeilvakantie als een bezoek aan het Griekse vaste land,  we kunnen je dan ook naast boothuur uitgebreid informeren over verschillende mogelijkheden en tips voor een landvakantie. Maak gebruik van onze kundigheid op het gebied van het huren van een zeiljacht,  je zal dan door ons altijd goed en vlot geholpen worden.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

 • Nederlandse onderneming
 • Eigen en gevarieerde vloot
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • Nederlandssprekende begeleiding
 • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor