Zeiljacht huren Griekenland

Een zeiljacht huren in Griekenland is mogelijk als u gebruik maakt van de diensten van OCC Yachting. Dit bedrijf verhuurt al decennia lang verschillende soorten jachten in Griekenland en biedt ook verscheidene georganiseerde vakanties aan. De mogelijkheid bestaat om een zeiljacht te huren en dan aan te sluiten bij een flottielje, maar een individuele reis kan ook. De zorgen die komen kijken bij een zeiljacht huren in Griekenland, worden u graag uit handen genomen door OCC Yachting.

Prijzen

Periode Prijs
23 april – 21 mei € 1.440
28 mei – 9 juli € 1.700
16 juli – 20 augustus € 2.125
27 augustus – 10 september € 1.700
17 september – 22 oktober € 1.440

Details

Vaargebied Corfu
Aantal personen 6 max.
Aantal hutten 2
Aantal natte cellen 1
Lengte 10,65 meter
Lengte waterlijn 9,00 meter
Gewicht 5.400 kilo

Een zeiljacht huren in Griekenland kan eenvoudig bij OCC Yachting

Omdat de eigenaren van OCC Yachting van Nederlandse komaf zijn, zullen er geen taalproblemen optreden indien u er voor kiest een zeiljacht te huren in Griekenland. Naast het verhuren van schepen zal ons bedrijf u ook bijstaan indien u problemen ondervindt tijdens uw vakantie. Door een zeiljacht te huren ontstaat de mogelijkheid om het land op een geheel nieuwe wijze te leren kennen. Het huren van een zeilboot betekent dat u zelf bepaalt waar u naartoe gaat en hoelang u daar wilt blijven.

De Bavaria 33 uit 2007 is ontworpen om optimaal comfort te bieden in een kleiner formaat zeiljacht. De ruimte, zowel boven- als onderdeks, maakt dit het perfecte jacht voor een stel of jonge familie.

De ruime, brede kuip biedt een prettige plek om te sturen, dineren of ontspannen een zonsondergang te bekijken.

Onderdeks in de salon is een L-vormige zitting om een grote tafel met tegen de andere wand van het schip een tweede bank, een ruime navigatietafel en een kombuis. Het lichte mahoniehout en de bovenlichtjes in de salon zorgen voor een licht en luchtig interieur.

Het schip biedt een dubbele hut in de punt en een tweede dubbele hut in het achterschip aan bakboordkant. Aan stuurboordkant bevindt zich een natte cel met douche en toilet.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor