Home » Zeilen met een schipper

Zeilen met een schipper

Iedereen droomt wel eens van een zeilvakantie. Maar hoe zit dat dan als u (nog) niet kunt zeilen? Dan boekt u gewoon een zeilvakantie in Griekenland mét schipper.

De manier waarop wij werken is vrij uniek:

  • U kiest uw zeilgebied én uw zeiljacht naar keuze uit ons aanbod.
  • U geeft bij boeking aan dat u een schipper/instructeur voor een week wilt bijhuren (€ 795 per week)..
  • Tijdens uw zeilvakantie vaart u mee in het flottielje..
  • De schipper/instructeur is alleen bij u aan boord op de momenten dat u van de éne naar de volgende plek zeilt. Op alle andere momenten (avond, nacht, ochtend) heeft u dus alle privacy met uw gezin, familie of vrienden op uw eigen zeiljacht..

Omdat de schipper/instructeur niet bij u aan boord slaapt, hoeft u geen extra ruimte te huren. U kunt uw jacht dus kiezen in functie van uw eigen gezelschap. U bepaalt zélf hoeveel u aan boord wilt doen. Misschien wilt u de kneepjes van het zeilen leren, misschien wilt u alleen meevaren: het is uw vakantie dus u beslist. De schipper/instructeur is altijd Nederlandstalig (Nederlands of Vlaams).

Optimale vrijheid dus voor mensen met weinig ervaring die toch een zeilvakantie willen beleven.

Een zeilvakantie met schipper vervangt geen gedegen opleiding in onze vaarschool. Toch zult u naar alle waarschijnlijkheid na een weekje in staat zijn om zelfstandig met een flottielje mee te varen. Indien u twee weken aansluitend boekt, is de kans dus groot dat u de tweede week geen schipper meer nodig heeft en zelf kapitein bent op uw zeiljacht.

In Nederland kan OCC Yachting ook nog veel voor u betekenen wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een gehele dag zeilen. OCC Yachting werkt namelijk samen met De Bootsmannen. De Bootsmannen organiseren allerlei evenementen, waaronder ook een compleet verzorgde dag zeilen. Neem eens een kijkje op de site voor meer informatie.

Welke vorm van vakantie u ook kiest, OCC Yachting staat garant voor goed onderhouden schepen in Griekenland. Wij stellen alles in het werk om u de perfecte zeilvakantie te geven.

Zeilen met een schipper Griekenland

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
TripAdvisor
Boek iedere keer de beste reis.
TripAdvisor reizigerswaarderingen
5.0 van 5 sterren
Gebaseerd op 24 reizigersbeoordelingen
Recente reizigersbeoordeling:
  • 4 mrt 2016: “Grote grijns op het water!”
© 2016 TripAdvisor LLC
Boeken