Home » Sofie blogt

Sofie zeilt en Sofie blogt!

“Hai, ik ben Sofie en ik hou van Griekenland! Ik heb een aantal jaar gezeild rond Lefkas en Corfu en elke keer denk ik… het is hier zó mooi. Dit moet iedereen gewoon zien en meemaken. Graag vertel ik over mijn favoriete plaatsen, baaien en stranden. En natuurlijk ook over het lekkere eten en de gezellige tavernes. Misschien kan ik je inspireren.”

dinsdag 16 juli - 2019

Zestig euries lichter

dinsdag 16 juli - 2019|

Er zijn momenten waarop het humeur kan omslaan en je in één klap best-een-beetje-boel chagrijnig bent. Ik moet het echt even kwijt en ik vind dat de hele wereld dat moet weten. Het is me namelijk niet één, niet twee, maar zeker vier of vijf keer gebeurd.

Waar zit het lek

vrijdag 5 juli - 2019|

Als kind bracht ik vele vakanties door op onze houten Wibo. Overnachten in de Biesbos, cruisen over de Kaag en 3 knopen zeilen op de Zeeuwse Schelden. Geweldige vakanties hoor, maar stiekem droomde ik van strandvakanties aan de Spaanse Costa’s.

zaterdag 22 juni - 2019

Ode aan de tomaat

zaterdag 22 juni - 2019|

Ik moet gniffelen om mijn zelfverzonnen titel. Graag praat ik met vriendinnen over onze gezamenlijk liefde voor la Greece. En tijdens een vrijdagmiddagborrel begon vriendin M een lofzang over de lekkerste tomaten die ze ooit had gegeten. Eh… de lekkerste tomaten?

Terug naar Corfu

zaterdag 8 juni - 2019|

Vanochtend heb ik het vliegtuig gepakt en twee uur later vloog ik over mijn beloved eiland. Wat kan ik daar van genieten. Al in de lucht zie je de rode Corfu-iaanse daken afsteken tegen de knal blauwe lucht en de typisch Corfu-iaanse cipressen.