Salvator (vaste land, Parga)

Sinds twee jaar werken wij samen met een prachtig en heerlijk hotel: Salvator Villas en Spa Hotel. Het is gesitueerd op een prachtige heuvel met bijzondere uitzichten over de olijfboomgaarden en de Ionische zee vlakbij het stadje Parga. Er is ook een shuttle service naar Parga.

welke vorm van vakantie u ook kiest, OCC Yachting staat garant voor goed onderhouden schepen in Griekenland. Wij stellen alles in het werk om u de perfecte zeilvakantie te geven.

Salvator vaste land, Parga
Salvator vaste land, Parga

Mooi ingericht hotel met zeer goede faciliteiten en een prachtige ligging!

Salvator vaste land, Parga

Het hotel beschikt over Spa faciliteiten, een buitenzwembad met kinderbadje, een hottub en een binnenzwembad.
Alle mooi gestylde kamers beschikken over een badkamer met mozaïek en een bed met een Simmons-matras en satelliet televisie.
Er is een goed a la carte restaurant met een mooie selectie wijnen uit de eigen wijnkelder van het hotel. Natuurlijk is er ook een hotelbar, een cafetaria en een cocktailbar.

Gasten kunnen gebruik maken van de Gym, een sauna en Spa behandelingen. Er is zowel een buiten als een binnenzwembad met luxe ligstoelen. Het personeel is 24 uur beschikbaar. Kortom: een heel mooi ingericht hotel met zeer goede faciliteiten en een prachtige ligging!

Salvator vaste land, Parga

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor