Aloa 28

De Aloa 28 is de langverwachte opvolger van de Aloa 27

Goed doordacht concept

De Aloa 28 is de langverwachte opvolger van de Aloa 27. Een doordacht concept en uiterste zeewaardigheid samengebald in een gunstig geprijsde 28 voeter. Een charmante boot voor het ultieme zeilgevoel

Scherp en comfortabel varen

De Aloa 28 is méér dan een update van de Aloa 27. De boeg werd hertekend en is nu slanker en rechter. Dat verzekert snijden door de golven en vermindert stampen door het toegenomen drijfvermogen voorin.

Eenvoudig trimmen en reven

De mast werd hoger en is fractioneel getuigd. Dat verbetert de trimmogelijkheden en stond toe om het lummelbeslag hoger te monteren. Meer stahoogte in de kuip dus, ook bij overstag manoeuvres. De zeilbediening van de Aloa 28 gebeurt bijna volledig vanuit de kuip. Reven gaat eenvoudig met het éénlijnsreefsysteem.

Nieuwe techniek

De nieuwe Yanmar motoren onderscheiden zich door veel vermogen bij een minimum aan geluid. De saildrive maakt het eenvoudiger om met dit schip te manoeuvreren dan met de oudere Aloa’s. Het elektrisch systeem werd volledig herzien. Zo is er nu een groter schakelpaneel met GPS, radio en marifoon ingebouwd.

Aloa 28 plattegrond

[fancygallery id="1" album="5"]

Prijzen

Kijk hier voor de huurprijs van deze boot.

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor