Bavaria 37 Cruiser - refit 2018

De binnenruimte van de Bavaria 37 Cruiser is erg groot

De Bavaria 37 is comfortabel en snel

De Bavaria 37 is een zeer prettig zeiljacht. Bij het ontwerp is er veel rekening gehouden met de combinatie van ergonomie en zeileigenschappen. Dit schip zeilt dan ook snel, comfortabel en zeewaardig. Het jacht is bijzonder comfortabel: alle zeilen zijn vanuit de kuip te bedienen, is er een elektrische ankerlier, uitgebreide navigatieapparatuur en een krachtige, goed geïsoleerde motor. Het is het moeilijk te geloven is dat de Bavaria 37 maar iets meer dan 11 meter is.

De Bavaria 37 is opvallend ruim

De binnenruimte van de Bavaria 37 Cruiser is opvallend groot. Er is plaats voor zes personen in drie hutten. De kajuit is breed en licht en heeft een ruime kombuis met navigatiehoek, zithoek en een keuken met oven en warm water. In het achterschip bevinden zich twee aparte tweepersoonshutten en voorin een ruime tweepersoonshut met de ruime toilet- en doucheruimte.

Refit 2018

Deze Bavaria heeft in de winter van 2018 een grote onderhoudsbeurt in onze fabriek in Turkije gehad. De bimini en het teakhout in de kuip is vervangen, al het roestvrijstaal is gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen. De binnenkussens in de kajuit, in de slaaphutten en de buitenkussens zijn vervangen. De keukeninventaris vervangen en binnen is het houtwerk opnieuw in de lak gezet. Alle elektra en schakelpanelen zijn vernieuwd. In de natte cel zijn het toilet en de slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan geïnstalleerd. De motor is nagekeken en ook de ankerlier is vervangen. De zeilen en schoten zijn waar nodig vervangen.

De Bavaria 37 is Populair

Ben je geïnteresseerd in een zeilvakantie op de Bavaria 37? Dan raden wij aan snel een keuze te maken en op tijd te boeken. De Bavaria 37 is zeer populair.

bavaria-37-cruiser plattegrond
[fancygallery id="1" album="3"]

Prijs

Kijk hier voor de huurprijs van deze boot.

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor