The Ocean Cleanup

De wateren rond Corfu en Lefkas zijn nog redelijk ongerept. Maar we steken ons hoofd niet in de golven. In de afgelopen decennia zijn miljoenen tonnen plastic de oceanen binnengedrongen, waardoor ecosystemen en voedselketens zijn beschadigd.Onze kinderen en kleinkinderen verdienen een gezonde wereld en een helderblauwe zee. Daarom steunt OCC Yachting The Ocean Cleanup, het geweldige initiatief van de jonge, Nederlandse Boyan Slat.

The Ocean Cleanup

De inspirerende jonge ondernemer Boyan Slat ontwierp met een bijzondere techniek om zwerfvuil uit zeeën en rivieren te vangen met enorme drijvende barrières. Het lijkt een onmogelijk opgave, maar Slat bewijst met The Ocean Cleanup het tegendeel. Zijn team bestaat ondertussen uit meer dan 80 inventieve en out-of-the-box-denkende deskundigen die de meest geavanceerde plannen uitwerken en technologie ontwikkelen. Als die plannen gehaald worden, kan bijna de helft van het plastic worden verwijderd. Daar dragen wij graag aan bij.

Doe je mee?

Laten we met elkaar de wereld zo schoon en mooi mogelijk houden. Daarom steunt OCC Yachting The Ocean Cleanup, het geweldige initiatief van de jonge, Nederlandse Boyan Slat. Doe je mee? Via deze link kan je doneren, The Ocean Cleanup.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor