Zeiljacht verhuur Griekenland

Bavaria 33 cruiser op zee

OCC Yachting verzorgt al meer dan 35 jaar zeiljacht verhuur in Griekenland. Door onze ervaring en onze prachtige vloot, zijn wij in staat om elke zeilvakantie tot in de puntjes te organiseren. Naast de zeiljacht verhuur, biedt ons bedrijf nog andere diensten aan, zoals het organiseren van flottielje vakanties. OCC Yachting beschikt over veel kennis op het gebied van zeiljacht verhuur in Griekenland, wat bij zal dragen aan een geweldige vakantie.

Prijzen

Periode Prijs
23 april – 21 mei € 1.440
28 mei – 9 juli € 1.700
16 juli – 20 augustus € 2.125
27 augustus – 10 september € 1.700
17 september – 22 oktober € 1.440

Details

Vaargebied Corfu
Aantal personen 6 max.
Aantal hutten 2
Aantal natte cellen 1
Lengte 10,65 meter
Lengte waterlijn 9,00 meter
Gewicht 5.400 kilo

Op het gebied van zeiljacht verhuur in Griekenland kunnen wij veel bieden

U doet er goed aan om tijdens uw voorbereiding voor zeiljacht verhuur in Griekenland u te wenden tot OCC Yachting. Vanwege onze ervaring en onze kennis van het Griekse leven, kunnen we u naast zeiljacht verhuur ook uitgebreid informeren over verschillende zeilmogelijkheden. Gebruik maken van onze diensten op het gebied van zeiljacht verhuur in Griekenland betekent ook dat u, in geval van pech, door ons geholpen wordt.

De Bavaria 33 uit 2007 is ontworpen om optimaal comfort te bieden in een kleiner formaat zeiljacht. De ruimte, zowel boven- als onderdeks, maakt dit het perfecte jacht voor een stel of jonge familie.

De ruime, brede kuip biedt een prettige plek om te sturen, dineren of ontspannen een zonsondergang te bekijken.

Onderdeks in de salon is een L-vormige zitting om een grote tafel met tegen de andere wand van het schip een tweede bank, een ruime navigatietafel en een kombuis. Het lichte mahoniehout en de bovenlichtjes in de salon zorgen voor een licht en luchtig interieur.

Het schip biedt een dubbele hut in de punt en een tweede dubbele hut in het achterschip aan bakboordkant. Aan stuurboordkant bevindt zich een natte cel met douche en toilet.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor