Villa’s op Corfu, Lefkas en in Paleros

Nieuw in 2023! OCC Yachting verhuurt nu ook prachtige villa’s op Corfu, Lefkas en Paleros. Wil je je zeilvakantie verlengen of vervroegen, of gewoon alleen een luxe villa huren, neem contact met ons op. De villa’s zijn zeer luxe, smaakvol ingericht en hebben een prachtige ligging. Geniet van het Griekse landschap en de mooie vergezichten. We bieden huizen aan voor kleine en grote groepen. Alle huizen hebben een zwembad en een waanzinnig uitzicht.

Als je een villa huurt op Corfu kan je met een auto of scooters het eiland verkennen. Corfu heeft hele leuke berg dorpjes landinwaarts en je kan er mooie wandelingen maken. Het is altijd leuk om Corfu stad te bezoeken, bruisend, een groot winkelaanbod en vele eethuisjes, daarbij is de stad een lust voor het oog met haar Venetiaans invloeden.

Ook Lefkas heeft idyllische berg dorpjes, mooie hoge bergen en indrukwekkende kliffen aan de westkant van het eiland. Lefkas stad is levendig met zijn vele terrasjes, onder andere aan de boulevard van de haven. Lefkas is verbonden met een beweegbare brug met het vaste land zodat je uitstapjes kan maken naar de overkant.

Paleros ligt op het vaste land tegenover Lefkas, vanuit hier kan je het achterland ontdekken met zijn hoge bergen en een prachtige vergezichten.

Indeling van de villa’s

Wil je een villa huren en heb je specifieke eisen, bijvoorbeeld het aantal slaapkamers en of badkamers. Geef dat aan ons door en wij gaan op zoek naar een passende villa.

Vila Elia

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot een slaapkamer met tweepersoonsbed en een en-suite badkamer en een slaapkamer met twee een-persoonsbedden en een en-suite badkamer met ligbad en aparte doucheruimte. Beide slaapkamers komen uit op een overkapte veranda.

De naam van de villa

Eliá betekent olijf of olijfboom en wordt uitgesproken als elliá. Aangezien de villa wordt omgeven door oude oljifgaarden, vonden wij dit een toepasselijke naam, die ook nog eens lekker in het gehoor ligt! U kunt de villa gebruiken als uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een wandel-, fiets-, of golfvakantie. Om het eiland optimaal te kunnen ontdekken is het aan te bevelen om een huurauto te boeken. De villa kan het gehele jaar door worden bewoond, aangezien het huis voorzien is van alle gemakken inclusief een verwarming-, verkoelingsysteem en een open haard. Voor openhaard hout wordt uiteraard gezorgd.

Vila Elia

Het uitzicht

U ziet een groot deel van de oostkust en Corfu stad liggen. Bij helder weer kunt u zelfs tot aan Lefkimmi, helemaal in het zuiden van het eiland wegkijken. Naar het zuidwesten heeft u uitzicht over de Ropa vallei en de bergen in het zuiden van Corfu. Verder naar het westen heeft u zelfs uitzicht op de zee aan de westkust.

Prijzen Vila Elia

Kijk voor prijzen en meer informatie op:

Villa Elia

Andere leuke plekjes om op het eiland Corfu zijn : Paleokastritsa, Barbati, Nisaki, Ag Gordios,  Komenno, Ágios Stéfanos en Liapades. Kijk hier op de website Booking.com: Corfu

Wanneer u uw vakantie doorbrengt op het land, hebben we ook een aantal vakantie ideeën. Zo vermaakt u zich op Corfu niet alleen op het water, maar ook op het land.

Zeilvakantie online boeken in Corfu of Lefkas?

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor