We zien regelmatig dolfijnen, soms een paar soms heel veel

We zien regelmatig dolfijnen, soms een paar soms heel veel

Sinds 2008, toen ik nog een baby was, ga ik al met mijn familie op vakantie met OCC. Dat doen we zo vaak omdat we het echt SUPER leuk vinden. We gaan meestal 2 tot 3 weken en daar zit dan 1 week flottielje bij. Mijn broertje en ik maken dan altijd heel veel lol en we maken allemaal grappige avonturen mee met de kinderen in de flottielje.

Zwemmen

In de loop van de middag komen we aan op de plek waar is afgesproken en waar uitleg over is gegeven bij de briefing. Dan zoeken we altijd meteen de kinderen op en gaan we daar meestal van de boot afspringen en spelen. En op een gegeven moment is het alweer avond geworden (de tijd gaat zo snel op zo’n leuke vakantie). We gaan dan heerlijk eten aan een aparte tafel met de kinderen. En als we klaar zijn gaan we allemaal leuke spellen spelen en soms gaan we ook zwemmen als het donker is, dat vind ik altijd heel leuk.

Op de laatste dag van de flottielje gaan we soms barbecueën op een strand. Dan gaan we vissen vangen voor de barbecue en iedereen doet dan inkopen en gaan we gezellig allemaal lekkere dingen leggen op de barbecue. En daarna in het donker zwemmen en proberen te snorkelen. Als je aan het snorkelen bent in het donker zie je bijna niks maar ik zag wel iets, ik zag namelijk een felrode zeester, die heb ik toen ook opgedoken.

We zien regelmatig dolfijnen, soms een paar soms heel veel. Het is altijd weer bijzonder om deze grote beesten te zien en je wordt er heel blij van.

Ook ben ik altijd jarig in de vakantie, dus dat maakt het natuurlijk ook heel leuk. Toevallig was ik dat ook in de flottielje. Iedereen gaat dan heel hard voor mij zingen. We gaan dan ook gezellig taart eten ik krijg dan vaak nog wat kleinigheidjes van mensen uit de flottielje. De boot versieren mijn ouders ook altijd heel leuk.

Mijn verjaardag

Gerelateerde artikelen

Onze gehuurde Bavaria 37, de Jesse

Een week in een flottielje bij Corfu

Ons plan: één week zeilen en één week een auto te huren om het eiland te verkennen. Lees meer.

Two Rock Bay

De wind is geweldig en precies uit de juiste richting

Van al onze zeilreizen houd ik een reisverslag bij. Altijd handig om terug te lezen. Lees meer.

Assos, Kefalonia

Assos: Parel van Kefalonia

Al 30 jaar brengen wij vele zomers door in Griekenland. Het ultieme vakantieland, zeker op het water. Lees meer.