4-weekse flottielje 2020Last Minutes Bavaria 41.6 - OCC Yachting Zeilvakantie Griekenland

Bavaria 42 Cruiser

De Bavaria 42 Cruiser voor 6 personen (drie tweepersoonshutten) is een zeer ruime boot

De Bavaria 42 Cruiser uit 2008 voor 6 personen (drie tweepersoonshutten) is een zeer ruime boot.

De ‘owners cabin’ in de voorpunt is een grote hut met eigen badkamer. In het achterschip zijn nog twee slaapkamers en een natte cel. Dit zeiljacht ziet er niet alleen mooi uit, het zeilt ook schitterend.

Ondanks de grootte van de zeilen is het gebruiksgemak van de tuigage optimaal. U hoeft geen krachtpatser te zijn om de twee zeilen snel uit te rollen. Na twee minuten bent u onder zeil en zullen andere schepen alleen nog de spiegel van uw schip zien.

Niet alleen zeilend is het een plezier aan boord. Voor anker of in de haven is zowel de kajuit als de kuip ruim genoeg om bijvoorbeeld vrienden uit te nodigen op de borrel.

Refit: Deze Bavaria ondergaat in de winter van 2019 een grote onderhoudsbeurt in onze fabriek in Turkije . De bimini en het teakhout in de kuip wordt vervangen, al het roestvrijstaal wordt gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen. Zowel de binnenkussens in de kajuit en de slaaphutten als de buitenkussens worden vervangen. Het keukeninventaris wordt vervangen en binnen wordt al het houtwerk kaal gehaald en opnieuw in de lak gezet. Alle elektra wordt vernieuwd alsmede de schakelpanelen.In de natte cel worden het toilet en alle slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan gekomen. De motor wordt eruit gehaald en helemaal nagekeken en ook de ankerwinch zal vervangen worden . De zeilen en schoten worden indien nodig vervangen , afhankelijk hoelang geleden deze al vervangen zijn.

Bavaria 41.6 plattegrond

Prijzen

Periode Prijs
20 april – 18 mei € 1.960
25 mei – 06 juli € 2.280
13 juli –17 augustus € 2.830
24 augustus – 21 september € 2.280
28 september – 19 oktober € 1.960

Boek dit jacht

Gebruik de pijlen om te navigeren

  • Nederlandse onderneming
  • Eigen en gevarieerde vloot
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Nederlandssprekende begeleiding
  • Enthousiaste en betrokken crew
Tripadvisor
Boeken