HISWA RAI Amsterdam 11-15 maart 2020

Hiswa 2018

OCC Yachting staat op de HISWA Rai Amsterdam

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Ben je op zoek naar een nieuwe boot (tot ca. 10 meter), wil je meer weten over de mooiste recreatiegebieden, ben je liefhebber van klassieke schepen of zoek je informatie over een bootvakantie? HISWA Amsterdam Boat Show is the place to be voor iedere (potentiële) watersportliefhebber! Koop hier alvast een dagkaart €12,50 of avondkaart vrijdagavond 13 maart €8,-.

Wij staan op stand 05.128

Kom alvast in Griekse sferen en bezoek onze stand. Wij van de basis in Griekenland en van het boekingskantoor in Nederland zijn aanwezig om je alles te vertellen over een zeil- en motorjacht vakanties in Griekenland. En neem ons magazine mee voor fijne voorpret. Je vindt ons in hal 5 stand 05.128 en droom over je volgende vakantie.

Voor een impressie van de Hiswa en onze stand kijk dan hier .

Zie jij jezelf een zomer lang varen in het mooie Griekenland?

Voor het vaarseizoen 2020 zijn wij op zoek naar enthousiaste flottielje koppels schippers in Corfu en Lefkas die onze gasten een onvergetelijke zeilweek bezorgen. Als schipper breng je drie dagen of meer overdag door aan boord van een zeiljacht en vaar je de gasten van bestemming naar bestemming. Ben jij geïnteresseerd? Kom dan langs op onze stand voor meer informatie.

Abonneren op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het weer op Lefkas