Preveza Marina

Nieuwe Basis Lefkas gebied

Het was lang onduidelijk, maar nu is alles rond. We starten dit vaarseizoen vanaf een nieuwe haven voor het Lefkasgebied. De spiksplinternieuwe Preveza Marina is in vele opzichten een perfecte basis voor onze vloot en voor de start van een heerlijke vaarvakantie. De haven is overzichtelijk en ligt vlak bij de luchthaven Aktio, dé luchthaven voor het Lefkasgebied. De Marina ligt vlakbij het stadscentrum van Preveza, een typisch Grieks stadje op het vaste land met gezellige terrassen en winkelstraatjes. De haven beschikt modern sanitair, een kleine supermarkt en een wasserette. De bank met ATM vind je aan de overkant van de Marina en op nog geen twee kilometer kun je heerlijk relaxen op het Kyani akti strand. Vanaf Preveza is het 1,5 uur varen naar Lefkasgebied.

Spikslinternieuw

Er wordt nog hard gewerkt om Preveza Marina klaar te maken voor het komende vaarseizoen. En ja… de zon gaat binnenkort echt wel schijnen.

De inhuurboten

De boten die wij bij een andere verhuurder hebben in gehuurd liggen nog wel op de basis in Lefkas Stad. Iedereen die een zogenoemde inhuurboot geboekt heeft, heeft hier persoonlijk bericht over gekregen.

Abonneren op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het weer op Lefkas