Open Huis zaterdag 4 januari 2020 in Muiden

Wil je een zeil- of motorbootvakantie boeken naar Griekenland?  Tijdens ons Open Huis helpen we daar bij!  Je bent op zaterdag 4 januari van 10 tot 16 uur van harte welkom op ons boekingskantoor in het sfeervolle Muiden.

Begin het nieuwe jaar goed en maak alvast plannen voor je volgende vakantie. Op 4 januari zetten wij de deuren van ons gezellige boekingskantoor open en staat de warme chocomel en glühwein klaar! Wij vertellen je graag alles over onze vloot en het gebied waar we varen en maken een vrijblijvende offerte.

Wij helpen bij je boeking

Mis jij ook het oude, vertrouwde reisbureaugevoel waar je samen droomt over je vakantie en extra informatie krijgt over je reis en je bestemming? Wij ook, daarom zetten wij de eerste zaterdag van het jaar de deuren open en helpen je graag bij je je keuze en je boeking.

Diapresentatie om 11.30 en 14.00 uur

We vertellen aan de hand van appetijtelijke dia’s meer over onze zeil- en motorjachten en de gezellige havens en baaien in de vaargebieden. We horen graag jullie wensen en beantwoorden met plezier jullie vragen. 

Info Go-With-The-Flow Flottielje 15.30 uur

Droom je er van om langer te kunnen varen in Griekenland en het gebied beter op een andere manier te verkennen? Van 23 mei tot 20 juni bieden wij een speciale drie- of vierweekse flottielje aan voor echte avonturiers. Wij vertellen graag over onze plannen en de mogelijke route.

Dagje Muiden

En nu je er toch bent… combineer je een bezoek aan ons Open Huis met een dagje Muiden. Het Muiderslot is speciaal voor de feestdagen geheel in wintersfeer gehuld en er vinden speciale rondleiding plaats langs de winterse (on)gemakken op een kasteel. Sluit je dag af met een drankje bij de open haard in café Ome Ko.

Meld je hier aan of stuur een e-mail naar info@occyachting.com. Tot zaterdag 4 januari! Ben je deze dag verhinderd, van 16 t/m 19 januari staan we op de Vakantiebeurs in Utrecht en op zondag 9 februari is weer een Open Dag op de Koninklijke Jachthaven in Muiden.

Adres: Herengracht 67 | 1398 AD Muiden | 035 695 02 44

Abonneren op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het weer op Lefkas