Inspiratieblogs

Vertel jouw Griekse avonturen!

In het begin van de Coronacrisis konden we niet voor 1 juli gaan varen, we hebben onze gasten en crew toen gevraagd of ze een leuk verhaal wilden schrijven over hun zeilavonturen in Griekenland.

Onderstaande Inspiratieblogs gaan over deze zeilervaringen bij Corfu en Lefkas.

Heb je zelf nog een mooi verhaal? Denk aan de honderden dolfijnen, de mooie baaien, de leuke restaurants en memorabele ontmoetingen onderweg en duik in je fotoarchief voor de mooiste, gekste, stoerste foto’s (max 3) en vertel in een lekker leesbaar stukje (+/- 350 woorden) over je avonturen en waar je gevaren hebt en mail het naar info@occyachting.com.

donderdag 10 december - 2020

OCC Yachting al 45 jaar een familiebedrijf

donderdag 10 december - 2020|

OCC Yachting is een echt familiebedrijf wat in 1976 opgericht is door Klaas en Astrid Broodwinner. Het ontstaan van dit bedrijf is een mooi verhaal waar je vele boeken over vol kunt schrijven.

woensdag 14 oktober - 2020

We zien regelmatig dolfijnen

woensdag 14 oktober - 2020|

Sinds 2008, toen ik nog een baby was, ga ik al met mijn familie op vakantie met OCC. Dat doen we zo vaak omdat we het echt SUPER leuk vinden.

vrijdag 8 mei - 2020

vrijdag 24 april - 2020

Assos: Parel van Kefalonia

dinsdag 14 april - 2020|

Al zo’n 30 jaar brengen wij (manlief en vervolgens onze 2 jongens van inmiddels 18 en 19 jaar) vele zomers door in Griekenland. Het ultieme vakantieland, zeker op het water.

Kinderen: een glimlach van oor tot oor

donderdag 2 april - 2020|

Voor veel ouders is het wellicht een uitdaging om met hun kinderen op een zeilvakantie te gaan. Wat als ze zich gaan vervelen tijdens het zeilen? Eén ding weten wij als crew altijd zeker: de kinderen gaan zich fantastisch vermaken!

Ga naar de bovenkant