Onze gehuurde Bavaria 37, de Jesse

Vakantieplannen maken

Nog snel even weg en genieten van de laatste zonnestralen en de nog warme zee?  Informeer dan naar de beschikbaarheid en last minutes. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Last minute Lefkas:

Last minute Corfu:

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per:

email: info@occyachting.com of telefoon: 035 – 695 02 44

Vluchten

Op de website Skyscanner.nl kan je kijken welke luchtvaartmaatschappijen vanaf  Rotterdam, Amsterdam en Düsseldorf International  en Düsseldorf  Weeze naar Corfu en Preveza vliegen.

Goed om te weten

Mocht je twijfelen of een vaarvakantie dit seizoen een verstandige beslissing is, dan is het wellicht goed om te weten dat je de meeste tijd buiten doorbrengt op je eigen boot of op een van de vele terrassen van de restaurants waar je niet dicht op elkaar zit. ’s Nachts heb je altijd de luiken open waardoor er een goede ventilatie in de boot is. Zon, buitenlucht en zee zorgen voor de broodnodige vitamine D en vitaliteit die de weerstand vooral ten goede komt. Bovendien ben je niet afhankelijk van mogelijke coronamaatregelen omtrent vervoer en openbaar sanitair, alles is aanwezig op je ‘eigen’ boot. Wij maken de boten na elke zeilweek altijd al goed schoon, gedurende het hele vaarseizoen zullen wij hier extra aandacht aan besteden.

Wil je alvast een beetje in vakantiestemming komen?

Lees de verhalen over zeilvakanties in Griekenland verteld door gasten en crew. Lees mee over zeilvakantie avonturen bij de eilanden Corfu en Lefkas.

Abonneren op onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het weer op Lefkas